ויראלי

סגן ראש העיר: להוריד או להשאיר תמונת נתניהו?

לאחר שסייעת בגן הילדים הורידה את תמונתו של נתניהו, סגן ראש עיריית רמת גן פתח סקר לעוקביו: האם להשאיר או להוריד את תמונת נתניהו: "הממלכתיות נשארה או אבדה"? שאל

(צילום: Tomer Neuberg/FLASH90)

סגן ראש עיריית רמת גן פתח אתמול (ראשון) סקר לעוקביו בחשבון בפייסבוק אם להוריד או להשאיר את תמונתו של ראש הממשלה בנימין נתניהו ועורר סערה.

עו"ד רועי ברזילי, כתב בחשבון הפייסבוק שלו אם להשאיר את תמונת נתניהו כי "עדיין דמות ממלכתית", או להוריד אותה בשל כך ש-"הממלכתיות אבדה וכך התמונה".

הפוסט של סגן ראש העיר עורר סערה ומאות תגובות בעד ונגד, והיו כאלו שתקפו אותו על עצם העלאת השאלה לדיון ציבורי.

"אני מתנגד לשלטון ביבי, אני חושב שהוא חייב להתפטר כבר לפני כמה חודשים… אבל כל עוד הוא בהגדרה ראש ממשלת ישראל, הוא ראש ממשלת ישראל", כתב אחד הגולשים.

עוד כתב אחד מהמגיבים: "תתבייש לך חוצפן לא עשית 0.00000000001 אחוז ממה שהוא עשה . אין לך זכות להסתכל על התמונה אפילו".

לתגובת אחד הגולשים שכתב: "תתבייש, איבדת אתה קול שלי", השיב עו"ד ברזילי: "זה גם בסדר העיקר שאתה אומר מה אתה חושב ומשתתף בסקר".

כזכור, סרטון שרץ ברשת אתמול הראה סייעת שהורידה את תמונתו של ראש הממשלה נתניהו, נוענתה בתגובה חריפה מצידו של שר החינוך הרב רפי פרץ: "פועלים לאתרה ולזמנה לבירור".

הגננת העלתה סרטון בו היא מחליטה להוריד את התמונה של נתניהו בגן הילדים בו היא עובדת כי אינו יכול לשמש "דוגמה טובה לילדים".

לדבריה, עד שרה"מ לא ינקה את החשדות נגדו – התמונה תרד מהקיר.

הסייעת אוסנת חגי התפטרה באותו היום מעבודתה בגן הילדים ומחתה על התגובות נגדה ברשת.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

4
אסף ר״ג
25.11.19

רחמי שמיים על המסכנים שלא יודעים מנסה לקיים את המצווה ללמד זכות על המסכנים שלא לימדו אותם שיש באמת בורא לעולם. שלא לימדו אותם מה זה שבת. ששבוע רודף שבוע ואין לנשמה מנוח. שהשם הטוב ירחם עליהם ויוציאם מאפילה לאורה.

הצטרפו אלינו