חדשות

ריקלין: "אם לא תפטר את מנדלביט הם יפטרו אותך"

בעקבות הדיווח לפיו היועמ"ש מכנס צוות שיבדוק האם נתניהו יוכל להרכיב ממשלה גם בעתיד, קורא לנתניהו שמעון ריקלין: "אם לא תפטר מיד את מנדלביט בסוף השבוע הם יפטרו אותך"

ריקלין: "אם לא תפטר את מנדלביט הם יפטרו אותך"
צילום: צילומסך

בעקבות הדיווח לפיו היועמ"ש אביחי מנדבליט מתכוון עד סוף השבוע להכריע האם נתניהו במצבו המשפטי יוכל להרכיב ממשלה, צייץ העיתונאי שמעון רקלין הבוקר (ראשון) בטוויטר: "בוקר טוב לראש הממשלה. ההפיכה נגדך בעיצומה. אם לא תפטר מיד את מנדלביט בסוף השבוע הם יפטרו אותך. ההחלטה בידיך".

זאת בעקבות הידיעה שפרסם כתב גלי צה"ל מיכאל האוזר טוב- כי היועמ״ש הקים צוות עבודה כדי להכריע בשאלות בעניין נתניהו, ובראשן האם יוכל להרכיב ממשלה גם בעתיד.

אור יזרעאלי

על פי הדיווח פגישה ראשונה תתקיים כבר היום. לדבריו "ברצונו של מנדלבליט להגיע למסקנות עד לסוף השבוע. מי שיכלל בצוות מספר האוזר טוב הם: היועמ״ש, פרקליט המדינה שי ניצן, המשנה החוקתי נזרי, המשנה הציבורית זילבר וככל הנראה ראש מחלקת הבג״צים.

גם שר התחבורה בצלאל סמוטרי.' זעם על הדיווח וכתב, "מיליוני אזרחי ישראל ילכו אל הקלפיות ויבחרו את מי הם רוצים לראות בראשות הממשלה ואז יגיע "צוות עבודה" שמרכיב את עצמו ויקבע. נראה לכם הגיוני?!"

שר המשפטים לשעבר פרופ' דניאל פרידמן אמר ברשת ב' לקרן נויבך על הדברים כי: "ראש הממשלה עשה טעות בהצהרה שלו, אדם בהליך משפטי לא צריך להגן על עצמו. בשביל זה יש עורכי דין. ההחלטה על המשך כהונתו של נתניהו לא צריכה להתקבל ע"י המשפט מכיוון שמדובר בהחלטה פוליטית טהורה. אני מקווה שנתניהו ישחרר אותנו מאחיזתו וילך לטפל בענייניו"

תגובות

103
80
חושם
04.12.19

ריקלין טוב לשמאל אין כמו הפחדה כאמצעי שכנוע וריקלין מפחיד

79
משה
24.11.19

צריך לשים את ריקלין בראש המפלגה הדתית אדם שמבין דבר או שניים בפוליטיקה

1
הוא לא מתאים.
24.11.19

ריקלין לא שוחד מרמה והפרת אמונים. לא מתאים לעמוד בראש הימין צריך שפלות גדולה ועצומה שוחד מרמה והפרת אמונים... רק פה גדול. וטפשות זה לא מספיק...

2
עידו 2
24.11.19

ריקלין 1 האנשים הטובים במדינה. יברכהו הא-ל צודק ריקלין. שביבי ידע כי יש הרבה אנשים במדינה המוכנים למסור נפשם עבור ביבי היקר. כן יאבדו כל אוייבי ביבי

3
בצלאל
24.11.19

אל תיסחף, לא כל עיתונאי צריך להיות ראש מפלגה. פוליטיקה זה לחזקים, לא לפטפטנים.

4
חני
24.11.19

איש מבריק!!!!!! מאוד נאמן לראש הממשלה

5
כיפות סרוגות מטהרים
24.11.19

כיפות סרוגות מטהרים את עם ישראל בענוה ושפלות כיפות סרוגות מטהרים את עם ישראל בענוה ושפלות

6
שטינגיבר
24.11.19

ונותר הפחדן הקטן ביבי. שיהיה אחת ולתמיד גבר ולא ילבש אותנו כמגן אנושי. תהיה סוף סוף גבר אמיתי. תרפה מאיתנו וצא להגן על עצמך . לבד ועל חשבונך

78
מיקי
24.11.19

צודק ריקלין לפטר את מנדלבליט ויפה שעה אחת קודם!!! אם אפשר לפטר גם את שי ניצן ובעצם לפטר את כל חבורת העבריינים בפרקליטות.

1
התמים
24.11.19

נכון, לפטר את כל השוטרים, הפרקליטים והשופטים במקומם נמנה את דודי אמסלם, ליצמן, דרעי, קצב, אולמרט, הירשזון, חיים כץ, מיסזניקוב ויתר הצדיקים. אז תהיה לנו מדינה לתפארת. אין גבול לטיפשות.

2
הימין האמיתי
24.11.19

כן, לשבור , להרוס הכי קל. למי שאין אחריות רק עצות. שלא עשה , לא הקים, לא פיתח שחיי על חשבוננו. עוד מטיף רעל ומחרחר מדון

3
הגינות
30.11.19

לא רק לפטר! יש להעמיד אותם לדין על נסיון הפיכה בתרמית.