בעקבות הסערה בליכוד בנוגע לקיום בחירות לראשות המפלגה במידה ואכן יתקיימו בחירות שלישיות בעוד כשלושה חודשים, חברת הכנסת מיכל שיר כבר הודיעה כי תתמוך בחבר הכנסת גדעון סער לראשות הליכוד ולמועמד המפלגה לראשות הממשלה.

מוקדם יותר מתחו ח"כים בכירים ושרים בליכוד בקורת קשה על סער והאשימו אותו בפגיעה בחוסן המפלגה בעקבות קריאתו לערוך בחירות לראשות המפלגה.

חברת הכנסת מיכל שיר, הנחשבת למקורבת של סער, צייצה בחשבון הטוויטר שלה: "למפלגה המפארת את הדמוקרטיה, פריימריז לראשות זו לא רשות אלא חובה". לדבריה, "בהתמודדות לראשות אתמוך בגדעון סער, האדם המתאים ביותר ובעל היכולות הטובות ביותר להרכיב ממשלה ולשמור על ערכי המחנה הלאומי".

ראוי לציין כי שיר אינה חייבת לחכות לפריימריז בכדי לבחור בסער למועמד המפלגה לראשות הממשלה, אלא ביכולתה להמליץ על סער בפני הנשיא ריבלין כמועמד שלה להקים ממשלה במסגרת 21 הימים האחרונים להרכבת הממשלה.