רגב נגד קיש וסער: "לא נוכל להחליש את הבית"
לאחר שחבר הכנסת יואב קיש הכריז כי אין מצב שלא יהיו פריימריז בליכוד, אומרת השר רגב: "לא נוכל להחליש את הבית, כי מי שמחליש את הבית לא יכול לנצח בחוץ"

שרת התרבות והספורט מירי רגב, יוצאת נגד הקולות לקיים פריימריז לראשות הליכוד. "אנחנו הולכים לבחירות ככה זה נראה. אבל אנחנו צריכים להיות מאוחדים כדי לנצח את הבחירות האלה, כי לא נוכל לקיים מערכת בחירות אחרי מערכת בחירות, כדי להגיע להכרעה בין ימין משמאל. כדי לנצח את הבחירות האלה אנחנו צריכים להיות מאוחדים מבית, לא נוכל להחליש את הבית, כי מי שמחליש את הבית לא יכול לנצח בחוץ".
היא מוסיפה, "כמו רוב המפלגות שלא הולכות לפריימריז כי כולם מבינים שזו אותה מערכת בחירות מתגלגלת. גם אנחנו צריכים להתאחד סביב נתניהו ולכן אני קוראת לכם, בואו נתאחד, כולנו עייפים מבחירות לא רק בימין אלא גם בשמאל, אבל שם יש מוטיבציה גדולה להפיל אותנו
הדברים מגיעים לאחר שהבוקר (חמישי) הצהיר ח"כ יואב קיש בגל"צ כי "אין מצב שלא יהיו פריימריז על ראשות הליכוד, אנחנו מפלגה דמוקרטית".
בליכוד יש עוצר ראיונות, אך קיש שעלה בכל זאת לשידור סירב להגיד במי יתמוך בהתמודדות שכזו וקרא לערוך פריימריז לראשות ולא לרשימה. בליכוד מעריכים כי קיש נוקם כך בנתניהו, שלטענתו לא תמך בו בבחירות ליו"ר סיעת הליכוד ובעקבות מהלכים של מקרוביו נבחר לבסוף לתפקיד ח"כ מיקי זוהר.
אתמול התקיים עימות בנושא בישיבת סיעת הליכוד שהתקיימה אתמול הודיע ח"כ חיים כץ, יו"ר מרכז הליכוד, כי יצא מכתב זימון לחברי המרכז ל- 5 בדצמבר לכינוס והצבעה על ביטול הפריימריז לרשימת הליכוד לכנסת באם יתקיימו בחירות.
רגב הסכימה להחלטה ואמרה כי לדעתה צריך להחליט גם על ביטול הפריימריז ליושב ראש המפלגה. ח"כ גדעון סער, שרמז בעבר על החלטתו לרוץ לראשות הליכוד, ענה לה: "מירי, אתה רוצה לפתוח את זה פה לדיון?".
רגב הגיבה: "אתה יכול להגיד את דעתך, אני אומרת את דעתי".
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו