אתר הבית של המגזר הדתי
דואר אדום
זמני היום

השילוב המושלם: מתכון לספגטי וכדורי בשר

שילוב מושלם בין פסטה לכדורי בשר ורוטב עגבניות, שתשמחו להכין שוב ושוב. מתכון פשוט וטעים שהילדים יחסלו, כך תכינו את הלהיט הפוטוגני שלב אחרי שלב

השילוב המושלם: מתכון לספגטי וכדורי בשר
  (צילום: שטארסטוק)

מתכון לספגטי וכדורי בשר

שילוב מושלם בין פסטה לכדורי בשר ורוטב עגבניות, שתשמחו להכין שוב ושוב. מתכון פשוט וטעים שהילדים יחסלו, כך תכינו את הלהיט הפוטוגני שלב אחרי שלב

מצרכים:
1 חבילת פסטה
500 גרם בשר בקר טחון
6 גבעולי פטרוזיליה קצוצים דק
1 כפית אורגנו מיובש
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור טחון

לרוטב העגבניות:
1 עגבנייה גדולה חתוכה לקוביות
2 כפות שמן זית
1 בצל סגול גדול, קצוץ
2 שיני שום, כתושות
1 כפית כמון
1 כפית גדושה פפריקה
6 כפות רסק עגבניות
2 כפיות סוכר חום/קינמון
3 עלי דפנה
2 גבעולי אורגנו טרי
מלח ופלפל שחור
כוס מים

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים היטב את כל מרכיבי הקציצות עד לקבלת עיסה אחידה. מגלגלים לכדורים בגודל שווה, מסדרים על מגש, ומעבירים למקרר למשך חצי שעה.

2. מרתיחים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה, מוצאים ומסננים

3. בסיר רחב מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים את הבצל עד שהוא רך ושקוף, לאחר מכן מוסיפים את קוביות העגבנייה, רסק העגבניות, שום ואת שאר התבלינים.

4. מוסיפים את המים לרוטב ונותנים לו לרתוח

5. מוסיפים את הקציצות לרוטב המבעבע ונותנים להם להתבשל עם הרוטב במשך 20-25 דקות, או עד שהקציצות מבושלות היטב והרוטב מסמיך.

6. רגע האיחוד: מוסיפים את הפסטה לסיר, מערבבים ומגישים

בתאבון!

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
תגובה אחת מיין לפי
1
זה מתכון? איפה ההוראות לבד מהמצרכים
חח | 20-11-2019 18:16
ל