מפגש פסגה: מיטב אמני ישראל נפגשו אמש (ב') על במה אחת במופע שכולו מחווה ליוצר האהוב שלום חנוך.
הזמרת והיוצרת המתחזקת, יובל דיין שביצעה במופע את שירו של חנוך "מאיה", התרגשה במיוחד לפגוש את שולי רנד מאחורי הקלעים והחליטה לפרגן לו בפוסט מיוחד.
"שלחתי את התמונה הזו בקבוצה של המשפחה ואבא שלי הגיב ״גיבור תרבות״", כתבה דיין לצד התמונה שלה ושל שולי וסיכמה: "זאת האמת תודה לך שולי על ההשראה".
View this post on Instagram
שלחתי את התמונה הזו בקבוצה של המשפחה ואבא שלי הגיב ״גיבור תרבות״. זאת האמת תודה לך שולי על ההשראה⭐️
מופע המחווה לחנוך "הולך נגד הרוח", היה אמור להיערך במקור במצדה כחלק מפסטיבל התמר, אך בוטל בעקבות מזג האוויר. אתמול הוא נערך בהיכל מנורה בתל אביב עם מיטב אמני ישראל.
במופע השתתפו: אביב גפן, עידן עמדי, יובל דיין, שולי רנד אסף אמדורסקי, ברי סחרוף, ריקי גל, דפנה ארמוני בניה ברבי ועוד- שהעניקו גרסה חדשה לשיריו האהובים.
שולי רנד בחר לבצע את "עץ השדה", שכתב נתן זך והלחין חנוך. "זכות להתפלל אותו עם קהל עצום בהיכל מנורה", כתב שולי.
View this post on Instagram
מה דעתך בנושא?
4 תגובות
0 דיונים
אריק
שלא בעד שולי, שקוף שזה מגמתי, הכיפה מתחילה להצהיב, יש למצוא כיפה חדשה
15:48 20.11.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יעל
את ההתרגשות המיוחדת כשעלית לבמה ושרת מהלב וואוו
08:36 20.11.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יחיאל
השירים שלך הצילו את חיי
08:31 20.11.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חן
שולי רנד הוא נשמה טובה שמוציאים עליו שמועות ושקרים ויובל דיין בחורה מוכשרת ומתחזקת בדת, זה ממש רוע לב להוציא עליהם ככה שם רע
00:09 20.11.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר