חדשות טלוויזיה

עקף את אופירה אסייג: זה הזוכה של מאסטר שף VIP

רגע לפני שיצטרף לשולחן השופטים ב"כוכב הבא לאירוויזיון", הזמר איתי לוי זכה אמש (מוצ"ש) במאסטר שף VIP בה השתתפו מיטב המפורסמים שמבשלים הכי טוב בארץ

((צילום: באדיבות קשת 12))

גם זמר וגם בשלן: רגע לפני שיצטרף לשולחן השופטים ב"כוכב הבא לאירוויזיון", הזמר איתי לוי זכה בתואר-'מאסטר שף' בגרסת ה-VIP. אמש (מוצ"ש) נערך ספיישל מיוחד עם מיטב המפורסמים הכי בשלנים בארץ, ביניהם: אופירה אסייג, דנה גרוצקי, נסלי ברדה, איתן כבל, טהוניה רובל, אלי אילדיס ואיציק כהן.

הזמר איתי לוי זכה בתואר הנכסף, לאחר שהגיש לשופטים מנת פסטייה שזכתה לשבחים רבים מצוות השיפוט, שכלל את: חיים כהן, מיכל אנסקי, ישראל אהרוני ומאיר אדוני ששימש כשופט אורח.

(באדיבות קשת 12)

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

4
זהבית
17.11.19

איתי לא אוהבת את הסגנון של שיריו אבל מודה שעושה רושם של בשלן מצוין שעושה זאת מכל הלב. וגם סיפור חייו המרגש מוסיף לעניין. העיקר מבחינתי שאופירה הרעה לא זכתה.

הצטרפו אלינו