חדשות

איילת שקד בדרום: "זו באמת מציאות לא פשוטה"

רגע אחרי הפסקת האש, איילת שקד ביקרה בדרום, נפגשה עם ראשי המועצות - ונקלעה לאזעקה בשטח פתוח. בדבריה אמרה: "זו באמת מציאות לא פשוטה שמתמודדים עימה התושבים באומץ רב"

איילת שקד בדרום: "זו באמת מציאות לא פשוטה"

רגע אחרי הפסקת האש וסיום מבצע "חגורה שחורה", ח"כ איילת שקד הגיעה הבוקר (חמישי) לדרום הארץ, שם השתתפה באירוע במכללת חמדת הדרום, וכן נפגשה עם ראש מועצת שדות נגב תמיר עידאן. השניים יחד ביקרו בפעילות ילדים במקלט במועצה, לאחר שאזעקה בשטח פתוח קיבלה את שרת המשפטים לשעבר.

איילת שקד במקלט (איילת שקד במקלט)

"באתי לביקור בדרום, לחזק ולחבק את התושבים. קיבלה את פני אזעקה, ירדנו מהרכב, פעלנו על פי ההנחיות" סיפרה שקד. "זו באמת מציאות לא פשוטה שמתמודדים עימה התושבים באומץ רב".

ראש המועצה עידאן אמר: "אנחנו לא לקחנו סיכון והחלטנו להשאיר את הילדים בבית. פיקוד העורף נתן בבוקר הוראה לצאת לבתי הספר ונפלו כאן טילים. אם נכנסים לסבב והתושבים בתוך הדבר הזה, אז שצה"ל וכוחות הבטחון ימשיכו עוד כמה ימים, תמשיכו להשיג הישגים עד שיהיה שינוי במצב הזה".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

9
9
נפטלי בנט
14.11.19

מי שחרר אותה? לא אמרנו להשאיר במקרר ולהוציא רק במקרה שיש בחירות וצריך קולות של חילונים? בתור שר הביטחון מישהו יעמוד לדין על הפקרת עמדה.