כבר ארבעה ימים שגל חום שורר ברחבי הארץ, ועל אף שאנו בעיצומה של עונת הסתיו, תייר שיגיע לישראל יציץ מיד בלוח השנה ויבדוק אם אנו לא בחודש אוגוסט. אם חשבנו שהימים האחרונים הם שאריות מהקיץ שעוד רגע יעלמו, הימים הקרובים יוכיחו לנו שעוד לא ראינו כלום.
הערב (מוצ"ש) תחול רגיעה קלה במידות החום ואף ייתכן טפטוף בעיקר במזרח הארץ, אך מחר (ראשון) גל החום יימשך וינשבו רוחות ערות בצפון הארץ ובהרים. קיים חשש לשריפות וייתכן אובך בחלק מאזורי הארץ. לקראת הערב יהיה מעונן חלקית וייתכן טפטוף עד גשם קל.
מי בכלל זוכר את הגשם בחרמון?
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
בנוסף, בבקעת הירדן, בים המלח ובערבה ישרור עומס חום בינוני עד כבד. במישור החוף, בשפלה ובצפון הנגב צפוי עומס חום קל עד בינוני.
הטמפרטורות החזויות להלילה ומחר: קריית שמונה 31-22. צפת 26-18. חיפה 32-23. תל אביב 29-19. ירושלים 26-19. עין גדי 33-24. באר שבע 30-17. מצפה רמון 25-16. אילת 34-22.
ביום שני תחול עלייה קלה בטמפרטורות וגל החום יגבר בעיקר בשפלה, בחוף ובצפון הנגב. מזג האוויר יהיה חם מהרגיל עד שרבי. בהרים ובצפון הארץ ינשבו רוחות מזרחיות ערות וייתכן אובך. עם זאת, לקראת הערב ייתכן טפטוף.
ביום שלישי גל החום יימשך ובצפון הארץ יוסיפו לנשב רוחות מזרחיות ערות. ביום רביעי לא צפוי שינוי ניכר.
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
יעל
חחחחחח
17:26 10.11.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
נטלי
הם עושים צחוק נכון ממתי בישראל יש סתיו במיוחד איך הגעתם לזה אנחנו בעיצומו של סתיו עוד לא הבנתם שאנחנו חיים במזרח התיכון במדינה בה יש קיץ כמעט כל השנה...
הם עושים צחוק נכון ממתי בישראל יש סתיו במיוחד איך הגעתם לזה אנחנו בעיצומו של סתיו עוד לא הבנתם שאנחנו חיים במזרח התיכון במדינה בה יש קיץ כמעט כל השנה אנחנו לא קרובים לאירופה בוא נהיה כנים אם תסכלו מה קורה באירופה תראו עצי שלכת בארץ אין שלכת אין סתיו צריך לחיות באירופה כדי להבין עונת סתיו שם היא מספטמבר אוקטובר נובמבר פה נובמבר שחוןןן אז תפנימו אחת לתמיד אין עונת סתיו בישראל יש רק קיץ
המשך 22:18 09.11.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר