מני אסייג, יוצר הסדרה הפופולרית והמצליחה 'שנות השמונים', מוחה על הפגיעה המתמשכת ברבנים- ככל הנראה בעקבות הסערה סביב הרב אלימלך פירר- ואומר כי כל עוד יש מי שפוגע ברבנים הוא ישיב מלחמה ולא יהיה מוכן לקבל הטפות על אחדות.

"רוצים שאהיה נעים, אפיץ רק טוב ולא אהיה תקיף ומיליטנטי? אז אל תיגעו לי ברבנים", כתב אסייג. לדבריו: "רבני ישראל הם המגדלור של העם היהודי ושומרי הגחלת, ובין לימודי התורה והתפילות רובם המכריע עסוקים בסיוע לזולת, בעזרה לנזקקים ובתמיכה בחסרי היכולת והעשוקים בחברה. הם עושים את כל הטוב זה בזמן שאחרים בונים קריירות ודואגים אך ורק לטובתם האישית".

"אז בכל פעם שאהיה עד לפגיעה ברב והשחרת שמו אני אעמוד על רגליי האחוריות (כן יש לי 4 רגליים וגם זנב שעיר) ואגן עליו בחירוף נפש".

בשבוע האחרון עומד הרב אלימלך פירר- מבלי שבחר בכך-במרכזה של סערה בעקבות אירוע התרמה שייערך בחוש הבא לארגון שלו 'עזרה למרפא' מכיוון שבאירוע צפויים להופיע רק זמרים בעוד זמרות לא יופיעו על הבמה.

בעקבות הסערה התקשורתית שנוצרה בטענה להדרת נשים, אמנים רבים, בהם מוש בן ארי ועילאי בוטנר ביטלו את השתתפותם במופע, עקב כך המופע בסכנת ביטול.

על פי הפרסום ב"וואלה" גם התזמורת הפילהרמונית מאיימת לבטל את השתתפותה באירוע, אם "הדרת הנשים" תימשך. "לתזמורת הפילהרמונית נודע על רשימת האמנים שישתתפו במופע זמן רב לאחר הסכמתה לקחת בו חלק" נמסר מטעם יחסי הציבור שלהם "התזמורת, שבה חברות עשרות נגניות, מתנגדת להדרת נשים ולכן תיקח חלק באירוע רק אם יצורפו אליו גם זמרות".

עם זאת, אמנים רבים ואנשי ציבור יצאו להגנתו של הרב פירר ואמרו כי הטענות על הדרה מצידו הן מגוחכות ודמיוניות. להגנתו של הרב יצאו הזמר עידן עמדי, הזמרת עלמה זהר, היועמ"ש לשעבר יהודה וינשטיין ועוד.