טעים להכיר: מתכון לביצה בטורטייה שתשמחו לאמץ

אם חשבתם שניסיתם את כל הדרכים להכין את הביצה שלכם, כדאי שתכירו את ביצת העין בטורטייה. מתכון טעים ופשוט לארוחת בוקר מפנקת שתעביר לכם בקלות את שביזות יום א'

ביצת עין בטורטייה (צילום: נמרוד סונרס)

מתכון לביצת עין בכיס מטורטייה

אם חשבתם שניסיתם את כל הדרכים להכין את הביצה שלכם, כדאי שתכירו את ביצת העין בטורטייה. מתכון טעים ופשוט לארוחת בוקר מפנקת שתעביר לכם בקלות את שביזות יום א'

מצרכים:
4 טורטיות גדולות
1 כף שמן
1/2 בצל חתוך לחצאי טבעות
1/2 שיני שום
1 חבילה עלי תרד
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
4 פרוסות גבינה צהובה (לא חובה)
4 ביצי עין מטוגנות
הגשה:
בצל ירוק חתוך

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.

2. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.

3. מוסיפים את השום, התרד והתבלינים וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד שהתרד מאבד מנפחו ומתרכך. מורידים מהמחבת לצלחת ושומרים בצד.

4. באותה המחבת מחממים קלות את הטורטיות, כ-30 שניות כל אחת.

5. מרכיבים את המנה: שמים את הטורטיות על גבי התבנית, מניחים במרכז של כל אחת מהן פרוסת גבינה, כף גדושה תרד ומעל

בזהירות ביצת עין. סוגרים כל טורטייה למעטפה פתוחה. מהדקים את קצוות הטורטייה כדי שלא ייפתחו בזמן האפייה ומברישים אותן בשמן.

6. אופים 5 דקות. מפזרים את הבצל הירוק ומגישים מיד.

בתאבון!

================

המתכון באדיבות המותג 'מאסטר שף'

 

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו