מבזקים
סרוגים

נתניהו דחה את הישיבה עם ראשי בלוק הימין

בעקבות ההסלמה הבטחונית, נקבעה למחר ישיבת הקבינט המדיני בטחוני ואילו ישיבת ראשי המחנה הלאומי נדחתה ליום שני. באותו יום תתקיים גם פגישת צוותי המו"מ של הליכוד וכחול לבן

ד' חשון התש"פ
נתניהו דחה את הישיבה עם ראשי בלוק הימין
נתניהו דחה את הישיבה עם ראשי בלוק הימין צילום: ראשי המפלגות במשרד רה"מ

ישיבת ראשי המחנה הלאומי נדחתה ולא תתקיים מחר (ראשון). מסביבת ראש הממשלה נמסר כי מדובר "באילוצי לו"ז", והיא נקבעה מחדש ליום שני ב-10:00. באותו יום תתקיים גם פגישת צוותי המו"מ של הליכוד וכחול לבן.

במערכת הפוליטית מעריכים כי מדובר על דחייה ברקע ההתחממות הבטחונית במהלך סוף השבוע, כמו גם ישיבת הקבינט המדיני בטחוני ששוריינה למחר ב- 13:30 ולא בעקבות התפתחויות מפתיעות סביב הפלונטר הפוליטי.

גנץ רמז לשיחות: נתניהו זימן את ראשי הימין
גנץ רמז לשיחות: נתניהו זימן את ראשי הימיןצילום: גנץ רמז לשיחות: נתניהו זימן את ראשי הימין

הפגישה הדו שבועית מתרחשת ככל הנראה בין היתר, בעקבות דבריו של יו"ר כחול לבן בני גנץ, שכתב השבוע בעדכון לעוקביו בפייסבוק כי הוא משוחח עם חלק מראשי מפלגות בימין.

גוש הימין הקבינט המדיני ביטחוני מרכיבים קואליציה ראש הממשלה