מבזקים
סרוגים

צפו: עימות סוער בין עמית סגל לדנה ויס

שבוע לאחר שהתעמת עם גיא פלג, פרשן חדשות 12 עמית סגל רשם עימות נוסף באולפן- הפעם עם הפרשנית דנה ויס. השניים דנו בתופעת ההדלפות מחקירות ראש הממשלה והדיונים המשפטיים בעניינו. צפו

ד' חשון התש"פ
צפו: עימות סוער בין עמית סגל לדנה ויס
צפו: עימות סוער בין עמית סגל לדנה ויס צילום: (צילום: הדס פרוש\פלאש 90)

הפרשן הפוליטי של חדשות 12, עמית סגל, התעמת אמש עם הפרשנית המדינית של הערוץ דנה ויס סביב תופעת ההדלפות מחקירות ראש הממשלה והדיונים המשפטיים. בדבריו התייחסו גם למתקפה של שר המשפטים אמיר אוחנה נגד הפרקליטות בעקבות הסערה סביב התנהלותה בחקירת בכירי הליכוד על הטרדת עד המדינה שלמה פילבר.

צפו בעימות:

בשבוע שעבר נרשם עימות נוסף של סגל בשידור, הפעם עם הכתב המשפטי של הערוץ, גיא פלג. הדיון עסק בהחלטה להעמיד את נתניהו לדין בתיק 4000, בעוד שאת התיק נגד איתן כבל בעניין חוק 'ישראל היום', החליטה הפרקליטות לסגור. סגל העלה לחשבון הפייסבוק שלו את העימות וכתב: "תחת ההגדרה "אכיפה בררנית" במילון צריך לשים את החקירה של איתן כבל בתיק 2000 מול זו של בנימין נתניהו בתיק 4000".

עימות באולפן בין עמית סגל לגיא פלג. צפו
עימות באולפן בין עמית סגל לגיא פלג. צפוצילום: עימות באולפן בין עמית סגל לגיא פלג. צפו
דנה ויס הדלפות חדשות 12 עמית סגל