חגיגה במטבח: מתכון לפסטה פסטו משגעת

לרגל יום הפסטה הבינלאומי שחל השבוע, סידרנו לכם מתכון משגע לפסטה ברוטב פסטו ושמנת שתשמחו להכין בקלות לכל הזדמנות. אז מי אמר ארוחה מפנקת ולא קיבל?

חגיגה במטבח: מתכון לפסטה פסטו משגעת
  (צילום: אנטולי מיכאל / ברילה)

מתכון לפסטה ברוטב פסטו תרד ושמנת

לרגל יום הפסטה הבינלאומי שחל השבוע, סידרנו לכם מתכון משגע לפסטה ברוטב פסטו ושמנת שאפשר להכין בקלות לכל הזדמנות

מנות: 4 | חלבי

מצרכים:
1 חבילה פסטה פנה
לפסטו תרד:
1 כוס עלי תרד שטופים
1/4 כוס צנוברים
1/4 -1/3 כוס שמן זית
1/4 כוס גבינת פרמזן
1 שן שום
מלח, פלפל
2 כפיות מיץ לימון טרי
2 מיכלי שמנת מתוקה 32-38% (500 מ"ל)
1 כף שמן זית
2 שיני שום, כתושות
להגשה:
גבינת פרמזן
צנוברים קלויים

אופן ההכנה:
1. להכנת הפסטו: במעבד מזון טוחנים יחד תרד, צנוברים, שמן זית, פרמזן, לימון, מלח, פלפל למחית אחידה (אם צריך מוסיפים שמן). מניחים בצד.

2. מבשלים את הפסטה לדרגת אל דנטה לפי ההוראות על גבי האריזה

3. בסיר רחב / מחבת עם שוליים מחממים שמן ושום (נזהרים שלא ייחרך) מוסיפים את השמנת.

4. כשהיא מתחילה לבעבע מוסיפים את כל כמות הפסטו. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.

5. מביאים שוב לרתיחה עדינה. כשהפסטה מוכנה, מסננים ומוסיפים לרוטב. מערבבים היטב ומגישים עם גבינת פרמזן וצנוברים.

בתאבון!

============

המתכון באדיבות המותג ברילה

 

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו