בריטניה: 39 גופות נמצאו במשאית, הנהג נעצר
39 גופות נמצאו במשאית במזרח בריטניה, כשעל פי ההערכות מדובר בגופותיהם של מהגרי עבודה. על פי הערכות המשטרה, המשאית הגיעה מבולגריה לבריטניה בסוף השבוע האחרון. נהג המשאית, בן 25 מצפון אירלנד, נעצר בחשד לרצח
39 גופות נמצאו במשאית בעיר גרייס שבמחוז אסקס במזרח בריטניה – כך הודיע היום (רביעי) המשטרה המקומית. לפי הדיווחים, המשאית הגיעה מבולגריה ונמצאה באזור תעשייה סמוך ללונדון. בעקבות המציאה המשטרה סגרה את אזור התעשייה וכיתרה את האזור.
ככל הנראה מדובר בגופות של מהגרי עבודה מבולגריה, שהועברו במשאית שנכנסה בסוף השבוע לבריטניה דרך וויילס הסמוכה. נהג המשאית, גבר בן 25 מצפון אירלנד, נעצר והועבר לחקירה בחשד לרצח. במשטרה פועלים כעת לזיהוי הגופות, אך אמרו כי "זה צפוי להיות תהליך ארוך".
מחקירת המשטרה עולה כי בין הגופות נמנו 38 מבוגרים ונער אחד. "מדובר באירוע טרגי שבו מספר רב של אנשים איבדו את חייהם" אמר מפקד המשטרה אנדרו מרינר. "אנחנו פתחנו בחקירה כדי לברר בבירור מה קרה".
ראש ממשלת בריטניה בוריס ג'ונסון התייחס לאירוע ואמר כי הוא "מזועזע מהטרגדיה, ומביע תנחומים לבני משפחותיהם של ההרוגים. אני מקבל עדכונים שוטפים על המקרה. אעבוד יחד עם משטרת מחוז אסקס כדי להבין בדיוק מה קרה".
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו