ברקע ההפגנה השלישית נגד היועץ המשפטי לממשלה, סביב חקירות ראש הממשלה נתניהו, עלתה ביקורת נגד היעדרות הציונות הדתית שהובילה בעבר הפגנות ענק בענייני ארץ ישראל.
איש התקשורת שמעון ריקלין, קרא בחשבון הטוויטר שלו כי הוא "מקווה שהפעם נראה יותר סרוגים בקהל". הוא הסביר כי "אם חשוב לכם לתקן עוול כה בולט ושקוף. אם חשוב לכם להחליף שלטון באמצעות בחירות ולא בגלל פקידים פוליטיים כמו שי ניצן -חשוב שתבואו", כתב לאלפי עוקביו.
במוצאי שבת אהיה שוב בכיכר גורן בפתח תקווה.
אם חשוב לכם לתקן עוול כה בולט ושקוף.
אם חשוב לכם להחליף שלטון באמצעות בחירות ולא בגלל פקידים פוליטיים כמו שי ניצן.
חשוב שתבואו.
ומקווה שהפעם נראה יותר סרוגים בקהל.
אז להתראות במוצאש.
ושבת שלום— שמעון ריקלין (@Riklin10) October 11, 2019
בציוץ בשבוע שעבר העביר ביקורת נגד המגזר, שטען כי "הציונות הדתית פספסה את הסיכוי להתחבר מחדש למזרחים במחאה למען אלאור עזריה. היא עושה את אותו הדבר עכשיו בהתעלמות שלה מהבייס הליכודי שהוא בעיקר מעדות המזרח". כשהוא מספר כי "במוצ"ש הייתי בכיכר גורן. כמעט כולם מזרחים. כמעט בלי כיפה סרוגה אחת לרפואה. ואני שואל את עצמי מדוע פעם אחר פעם הסרוגים מפספסים", האשים.
תגובות