תהיו הראשונים להתעדכן!
נרשמים לניוזלטר של סרוגים ומקבלים מדי יום את החדשות והעדכונים הכי חמים ישירות למייל.
שר התקשורת דודי אמסלם מתנצל בפני משפחת סלה, שביתם מיכל נרצחה במוצא. זאת לאחר שרמז בראיון השבוע לתכנית הבוקר של קשת, כי אם משטרת ישראל לא הייתה חוקרת את בנימין נתניהו – ייתכן שהייתה יכולה להקצות יותר משאבים כדי לעצור רצח נשים- בתגובה לדבריה של לילי בן עמי, אחותה של מיכל סלה שנרצחה על פי החשד בדקירות על ידי בעלה.
היום (שלישי) כתב אמסלם בבפייסבוק: "ביום ראשון התראיינתי לתכנית הבוקר בקשת- 12 מהבית שלי במעלה אדומים. בעודי ממתין לתורי, הסתבר לי רק בדיעבד שלפניי, מתראיינת אחותה של מיכל סלה ז"ל ומדברת בכאב עצום על האובדן הקשה והבלתי נתפס, שזעזע את כל המדינה."
עוד כותב אמסלם: "כאמור, לא שמעתי ולא ידעתי על עצם קיומו של הראיון ולכן כל מה שקרה לאחר מכן, היה בתום לב ומחוסר ידיעה. כל מי שמכיר אותי ואת רגישותי העצומה לנושאים החשובים הללו, מבין שקרתה כאן תקלה מצערת מבחינתי. אין ולא היתה לי שום כוונה לפגוע בדברים המרגשים שנאמרו מדם ליבה של האחות הכואבת של מיכל ז"ל. נהפוך הוא, אם הייתי מאזין לראיון, הייתי מחזק אותה וכמובן מקפיד להתייחס לדברים החשובים שנאמרו שם, אבל בעיקר מעניק לה תחושה, כנציג הממשלה, שיש לנו אחריות מלאה על ביטחונם האישי של אזרחנו ובאמת שיש על מי לסמוך."
לדבריו, "כל הסיטואציה הזו, נבעה מרצף של טעויות שלא היה בשליטתי. נכון, גם עכשיו, אני בטוח לחלוטין שכל נושא סדרי העדיפויות, הוא קריטי וחשוב מאוד בכל תחום וגם בנושא הכל כך חשוב של אלימות במשפחה שמצער ומעציב את כולנו – עלינו להשקיע מאמצים גדולים יותר, בהסברה, במניעה ובאכיפה, כדי לחסל ולמגר את התופעה הבזויה הזו. אני מתנצל מעומק ליבי על מה שקרה. לא התכוונתי לפגוע, אני בטוח שזה ברור ומובן לכולם. מאחל למשפחת סלה היקרה שלא תדעו עוד צער לעולם ומשתתף בצערכם על האובדן העצום."
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו