עשרת פרקליטיו של ראש הממשלה נתניהו התייצבו גם הבוקר (ראשון) במשרד המשפטים ליום השלישי לשימוע. הם יסיימו להציג את טיעוניהם בתיק 4000 -פרשת בזק וואלה ויעברו לעסוק בתיק 1000 – פרשת המתנות.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

עמית חדד

עו״ד עמית חדד, פרקליט רוה״מ, אמר בטרם כניסתו לדיון: "נשלים היום את הדיון בתיק 4000 ונעבור לתיקים האחרים. כשאנחנו נסיים את הטיעונים, לא יהיה מנוס מסגירת התיקים. אנו מאמינים שכך יהיה ואנו מצפים שכך יהיה".

פרקליטי נתניהו בכניסה למשרד המשפטים, הבוקר (צילום: חיים גולדברג)

עורכי הדין לא הספיקו להציג את כל החומרים בתיק 4000 ולכן הוא ימשיך ויהיה בסדר היום של השימוע גם בתחילת היום השלישי. לפי דיווח בערוץ 13, המשפטנים לא השתכנעו מהטיעונים, והפרקליטים לא הצליחו להפריח את הטענות נגד השוחד.

בהמשך היום יעבור העיסוק לתיק 1000, בו יטענו סנגוריו של רה"מ כי נתניהו לא ידע מהשמפניות שהוזמנו אל בית ראש הממשלה, וסביב הסיגרים היו הרבה פחות ממה שדווח, ומה שכן הועבר, מדובר במתנות בין נתניהו לארנון מילצ'ן כשהשניים חברים טובים.

עמית חדד, מנהל את השימוע (צילום חיים גולדברג)

מחר יעבור השימוע לעסוק בתיק 2000 – פרשת נוני מוזס ורק לאחריו יפתח היועמ"ש מרתון דיונים לקראת קבלת החלטה.