יו״ר ימינה איילת שקד מתייחסת הבוקר (רביעי) לאפשרות שמפלגתה תישאר מחוץ לממשלת אחדות: "אם תהיה בגידה בציונות הדתית – כולם יישאו בתוצאות", אמרה באיום.

שגיאה: סוג קובץ לא נתמך

(באדיבות רדיו ירושלים)

על האפשרות שראש הממשלה נתניהו ישאיר אותם מחוץ לגוש החוסם ויפרק את 55 הח"כים, ענתה ברדיו ירושלים אצל עופר חדד: "אנחנו נהיה אופוזיציה לוחמת והליכוד יצטרך להסביר למחנה הימין מדוע הוא זורק לאופוזיציה את הימין האידאולוגי".

עד כמה בימינה סומכים על נתניהו שלא יבגוד בהם? הדעות חלוקות, מצד אחד מצהירים כי הם חלק מהגוש חוסם יחד עם יהדות התורה, ש"ס והליכוד, אך נוהגים בזהירות ומפחדים מהתפתחות במשא ומתן, אז יישארו בחוץ.

לפי נתניהו, "אני מחוייב למה שהבטחתי לכם", אמר בשיחת עדכון לאחר הפגישה עם בני גנץ, בה השתתפו השרים רפי פרץ ובצלאל סמוטריץ', נפתלי בנטף יעקב ליצמן, משה גפני ואריה דרעי.