מול עשרות פעילים הגיע בסביבות השעה רבע לאחת המנצח הגדול של הפריימריז בבית היהודי, והיו"ר הנבחר נפתלי בנט.

את נאום הנצחון שלו פתח בנט בברכת שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה.

לאחר מכן פנה לאמירת תודה למתחרהו, זבולון אורלב ואמר "אנחנו מודים לך. נלמד מהניסיון שלך מהיכולת ולא נשכח את העשיה הציבורית שלך לאורך השנים".

לאחר דברי התודה פנה בנט לקהל ואמר: "חברים, גבירותיי ורבותי, משהו חדש התחיל" וזכה לתשואות מצד עשרות הפעילים שגדשו את בניין המועצה לישראל יפה בתל אביב.

"אם יש מישהו שחושב שהציונות הדתית כבר לא רלוונטית, זו התשובה שלו. הבאנו מספרים שאף מפלגה לא הביאה בעבר בפרק זמן כל כך קצר".

בהתייחסו להמשך הדרך אמר בנט: "אני אוהב את מדינת ישראל , את תורת ישראל, את עם ישראל ואת ארץ ישראל. אני מודה לעשרות האנשים, הפעילים והמתפקדים שתפסו פיקוד ובאו להצביע, כי הם רוצים משהו חדש."

"אני אוהב את תורת ישראל ומסורת ישראל ולא ניתן שהתורה תשאר אינטרס רק של אנשים דתיים, אלא נהפוך אותה לאינטרס של מדינת ישראל." על ארץ ישראל הוא אמר: "לא נראה באדמת הארץ רק פיסת נדל"ן למשא ומתן אלא נחלת אבות".

על הציונות הדתית הוא התנה את משנתו: "אנחנו היום חזקים מספיק בדרכנו. המשימה של הדור שלנו היא להחזיר את הנשמה היהודית לעם ישראל. אנחנו נצעד אל המשימה בהתרגשות".

והמשיך: "יש מפלגות ששואלות, 'איפה הכסף?', אנחנו שואלים 'איפה הערכים?' ואני עונה הם פה באולם הזה, הם בכל בית במדינת ישראל. הם נמצאים אצל מיליוני אנשים ועכשיו משהו חדש מתחיל אצל כולם".