מבזקים
סרוגים

'אנחנו לא שייכים לגוש השמאל;יהיו בחירות נוספות'

יו"ר בל"ד לשעבר, ג'מאל זחאלקה, שם קץ לשמועות כי הח"כים הערבים ימליצו על בני גנץ לראשות הממשלה ואומר כי ספירת הקולות של הרשימה המשותפת עם גוש השמאל היא הטעייה

י"ט אלול התשע"ט
'אנחנו לא שייכים לגוש השמאל;יהיו בחירות נוספות'

יו"ר מפלגת בל"ד לשעבר, ג'מאל זחאלקה, עושה סוף לדיבורים סביב צירופם של חברי הכנסת מהרשימה המשותפת לממשלת גנץ ואומר כי הוא מעריך שיהיו בחירות נוספות.

בראיון שהעניק לתכנית 'דקל סגל' אמר זחאלקה: "אנחנו לא קשורים לגוש השמאל זו הטעייה של התקשורת למנות אותנו בגוש השמאל- מרכז. אנחנו בהחלט רצינו במפלתו של נתניהו, אבל אנחנו לא חלק מהגוש של ליברמן".

צפו: זחאלקה משתולל על הח"כית מהליכוד: "תסתמי"
צפו: זחאלקה משתולל על החצילום: צפו: זחאלקה משתולל על הח

כשנשאל האם מפלגת בל"ד תמליץ בפני הנשיא על גנץ אמר זחאלקה: "אין לנו אפילו סיבה אחת להמליץ על גנץ". עוד הוסיף בנושא כי "אנחנו ברשימה המשותפת עוד לא דנו בנושא, עמדתה של בל"ד היא חד משמעית לא להמליץ על גנץ, שהשאר יעשו מה שהם חושבים".

זחאלקה הבהיר כי בסופו של דבר הוא מאמין שתתקבל החלטה לא להמליץ על גנץ: "זה לא תלוי ברצון של מאן דהוא ברשימה המשותפת, ואני חושב שגם להגיד שיש לנו תנאים זה משחק פוליטי. אתה רוצה שגנץ יכריז על כל פינו ההתנחלויות? לא. האמת שהיא שהוא גם לא נראה כמו משיח".

בסוף דבריו הבהיר זחאלקה כי הוא "מעריך עמית שיהיו בחירות חדשות".

בל"ד בני גנץ ג'מאל זחאלקה הרשימה המשותפת כחול לבן