בדקות האחרונות קיימו ארבעת ראשי ימינה התייעצות טלפונית דחופה לאור מה שהם מכנים אחוזי ההצבעה הנמוכים בקלפיות ביהודה ושומרון, הציונות הדתית ומעוזי הימין האידיאולוגי. "המצב של ימינה יחסית לליכוד לא טוב", טוענים במפלגה.

במפלגת ימינה הוחלט להפעיל ניידות רמקולים בשכונות וצוותי ״הקש בדלת״ להוציא אנשים מהבית. אזורי הפעולה אותם סמנו במפלגה: גוש עציון, פתח תקווה, קרית ארבע, ישובי מערב השומרון, מצפה הושעיה, דרום הר חברון, יישובי בנימין ובקלפיות מסוימות ברעננה.

גם יו"ר מועצת יש"ע חננאל דורני אמר כי לאור הנתונים בחמ"ל הישובים: "אחוזי ההצבעה ביישובים הגדולים ביהודה ושומרון נמוכים מאוד – צאו להצביע"

בשעות האחרונות בדק חמ"ל הישובים את מצב ההצבעה בהתיישבות. ממנו עולה כי בישובים הגדולים ביהודה ושומרון נרשמו אחוזי הצבעה נמוכים יחסית לבחירות הקודמות.

בעקבות כך יוצא יו"ר מועצת יש"ע חננאל דורני בקריאה דחופה: "אנחנו מזהים ביישובים הגדולים ביהודה שומרון אחוזים נמוכים ביחס לבחירות הקודמות. הפעם אנחנו מצביעים על הבית של כולנו ועל עתיד ההתיישבות, על ריבונות ופיתוח האזור. נשארו שעות אחרונות להשפיע על התוצאות – צאו להצביע למען ההתיישבות! ".

במקביל יו"ר עוצמה יהודית עו"ד איתמר בן גביר יצא בקריאה דרמטית לפעילי עוצמה יהודית: "אנחנו על סף היסטוריה אך מישהו כאן מנסה לגנוב לנו את הבחירות"

"מישהו כאן מנסה לגנוב את הבחירות, מישהו מנסה לרמות, מישהו מנסה לפגוע בנו", אמר בן גביר לפעילים. "אנחנו מבקשים מכם חברים: תצאו לשטח, צאו לקלפיות. אנחנו צריכים אתכם בין השעות שמונה לאחד עשרה כדי להיות שם. כדי לבדוק שאף אחד לא גונב את הקולות של עוצמה יהודית, שאף אחד לא גונב את השלטון מהימין. אם יש עוצמה יהודית יש ממשלה ימנית"."

מנגד ראש הממשלה בנימין נתניהו כתב בטוויטר: "גם בשעה זו ״עוצמה לישראל״ נמצאת במרחק רב מאחוז החסימה. כל קול ל״עוצמה״ הולך לפח. אנחנו בקרב צמוד מאי-פעם מול לפיד-גנץ.‬"