
זמן רתיחה פרק 1_ קפה עם עידית סילמן _ סרוגים| צילום: זמן רתיחה עם עידית סילמן, פרויקט מועמדים לכנסת (קונספט: יהודה לוינגר, הפקה: ניסים פרץ)
רגע לפני הבחירות, הזמנו את המועמדים לכנסת ה- 22 לשבת לכוס קפה. בזמן שחיכו שהמים ירתחו, שוחחנו איתם במהירות על כל הנושאים החשובים באמת בעולם של חברי הכנסת: מה קורה בשעות הקטנות של הקמפיין, מתי ראו פעם אחרונה את הילדים ואם לא היו חברי כנסת – מה היו עושים? והפעם: ח"כ עידית סילמן, מספר 8 בימינה.
צפו באיכות מלאה ביוטיוב:
תגובות
לנשמה. כי היא כה הומלסית ישראל עברה שיבעים שנה שזה באמת כמו אלפיים שנה. צריך רוחות חדשות היתחדשות לעבור מאהרון ברק והגמרא והליכוד זה למעשה אפליקציה של שניהם אל עבר היתחדשות. אלפיים שנה עברו ככה המרגש. נוספות אזמה אנחנו מי אנחנו לאן. אני לא יודעת עם מה נקום אבל התחושה שנימאס. נימאס מיכולם נימאס משמש העמים מאותו מיחזור.