החלה העונה: מתכון לעוגת דבש שתמיד מצליחה
רגע לפני שבת, סידרנו לכם מתכון חגיגי לעוגת דבש וקרמבל תפוחים שתשמחו לאמץ בתקופה הקרובה. עוגה עשירה, רכה ונימוחה בפה והחדשות הטובות- היא קלה להכנה וסופר טעימה!
(צילום: אמיר מנחם/ ביגה)
מתכון לעוגת דבש וקרמבל תפוחים
רגע לפני שבת, סידרנו לכם מתכון חגיגי לעוגת דבש וקרמבל תפוחים שתשמחו לאמץ בתקופה הקרובה. עוגה עשירה, רכה ונימוחה בפה והחדשות הטובות- היא קלה להכנה וסופר טעימה!
מצרכים:
6 כפות (60 גר') סוכר לבן
6 כפות (60 גר') סוכר חום
1/3 כוס (150 גר') שמן סויה
1/2 כוס (150 גר') דבש
2 ביצים
1 וחצי כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית סודה לשתייה
קורט מלח
קורט ציפורן
1/2 כוס תה
גרידת תפוז מחצי תפוז
4 תפוחים מקולפים( גרנד) חתוכים לקוביות
אופן הכנה:
1. יש להכניס את כל המרכיבים לתוך קערה עמוקה, ולערבב היטב עד לקבלת מרקם אחיד וחלק
2. שופכים את התערובת לתוך תבנית ולהכניס לתנור בחום של 180 מעלות למשך 30-35 דקות.
שבת שלום!
——————-
המתכון באדיבות רשת ביגה.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו