החלה העונה: מתכון לעוגת דבש שתמיד מצליחה - סרוגים

החלה העונה: מתכון לעוגת דבש שתמיד מצליחה

רגע לפני שבת, סידרנו לכם מתכון חגיגי לעוגת דבש וקרמבל תפוחים שתשמחו לאמץ בתקופה הקרובה. עוגה עשירה, רכה ונימוחה בפה והחדשות הטובות- היא קלה להכנה וסופר טעימה! 

חדשות סרוגים
קל וטעים: זו העוגה שהולכת לככב אצלכם בזמן הקרוב
  (צילום: אמיר מנחם/ ביגה)

מתכון לעוגת דבש וקרמבל תפוחים

רגע לפני שבת, סידרנו לכם מתכון חגיגי לעוגת דבש וקרמבל תפוחים שתשמחו לאמץ בתקופה הקרובה. עוגה עשירה, רכה ונימוחה בפה והחדשות הטובות- היא קלה להכנה וסופר טעימה!

מצרכים:

6 כפות (60 גר') סוכר לבן
6 כפות (60 גר') סוכר חום
1/3 כוס (150 גר') שמן סויה
1/2 כוס (150 גר') דבש
2 ביצים
1 וחצי כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית סודה לשתייה
קורט מלח
קורט ציפורן
1/2 כוס תה
גרידת תפוז מחצי תפוז
4 תפוחים מקולפים( גרנד) חתוכים לקוביות

אופן הכנה:

1. יש להכניס את כל המרכיבים לתוך קערה עמוקה, ולערבב היטב עד לקבלת מרקם אחיד וחלק

2. שופכים את התערובת לתוך תבנית ולהכניס לתנור בחום של 180 מעלות למשך 30-35 דקות.

שבת שלום!

——————-

המתכון באדיבות רשת ביגה.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו