טעים להכיר: מתכון פשוט לקנלוני בטטה

מחפשים ארוחה מפתיעה? סידרנו לכם מתכון נפלא ופשוט לקנלוני בטטה ברוטב פסטו ושמנת שייקח אתכם היישר לאיטליה- בתאבון!

טעים להכיר: מתכון פשוט לקנלוני בטטה
  (צילום:אפיק גבאי)

מתכון לקנלוני בטטה ברוטב פסטו שמנת

מחפשים ארוחה מפתיעה? סידרנו לכם מתכון נפלא ופשוט לקנלוני בטטה ברוטב פסטו ושמנת שייקח אתכם היישר לאיטליה- בתאבון!

מצרכים:
1 חבילה של קנלוני- לתבנית בינונית יספיקו כ- 18 -17 גלילים
1 צנצנת רוטב בזיליקום
500 גרם גבינה למילוי (כגון כנען/טוב טעם)
100 גרם גבינת ריקוטה
1 ביצה
2 בטטות קלופות מבושלות ומרוסקות
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
קורט אגוז מוסקט
2 כפות עלי טימין טרי
חצי כוס עגבניות שרי פרוסות
5 כפות ממרח פסטו
חצי כוס צנוברים (לא חובה)
150 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

הוראות ההכנה:
1. מערבבים בקערה את הריקוטה, הגבינה למילוי, הבטטה, הביצה, הטימין, המלח והפלפל.

2. ממלאים את גלילי הקנלוני בתערובת הגבינה

3. מניחים את רוטב הבזיליקום בתבנית אפייה ומעליו את גלילי הקנלוני.

4. בקערה נפרדת מערבבים מיכל שמנת לבישול עם ממרח פסטו ומפזרים מעל גלילי הקנלוני, מניחים חצאי עגבניות שרי, מוצרלה מגוררת וצנוברים.

5. אופים בתנור שחומם מראש בכיסוי נייר אלומיניום כ- 20 דקות , מסירים את הכיסוי ואופים כ- 10 דקות נוספות עד להשחמה.

בתאבון!

===============

המתכון באדיבות המותג ברילה

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
תגובה אחת מיין לפי
1
איפה הבטטה???
סבתאלי | 10-09-2019 13:23
הבטטה מופיעה בכותרת ובחומרים אבל לא בהוראות