נתניהו
(צילום: סרוגים)
ראש הממשלה בנימין נתניהו פתח הבוקר (ראשון) את ישיבת הממשלה בסקירה של פעילותו המדינית בשבוע האחרון. בין היתר התכוון נתניהו לספר על פגישתו עם ראש ממשלת בריטניה, בוריס ג'ונסון.
אלא שנתניהו עשה מעשה בני גנץ, ואמר כי הוא נפגש עם בוריס ילצין, נשיא רוסיה לשעבר שנפטר לפני 12 שנה. נתניהו כאמור מיהר לתקן לאחר ששרי הממשלה קלטו את טעותו, אך מצלמת סרוגים הצליחה לתעד את הקטע המשעשע. צפו





תגובות
אין לכם מה לשדר אה? אין לכם מה לשדר אה?
להתבלבל בשם זה לא נורא הנקודה היא שאם זה היה קורה לבני גנץ זה היה בכותרת הראשית והיו לזה 300 תגובות. ביבי מתבלבל לא מעט (רק לפני יומיים בהקלטה של הצעקות על איוב קרא הוא קרא לאראל סג"ל אראל מרגלית) אבל המלחכים את פנכתו מסכימים להעלים עין.
הלוואי השמאל יעשה מזה עניין הלוואי השמאל יעשה מזה עניין, זה רק יוכיח עד כמה הם עסוקים בקטנות. זה ממש לא מעשה בני גנץ. גנץ הוכיח שאין לו דרך סדורה, שהוא לא יודע מה הוא רוצה או שהוא לא מספר לציבור את האמת לגבי תכניותיו. ונתניהו סתם התבלבל במשהו לא משמעותי.
לא יעזור עמוס ולהוכחה תקרא את התגובה של דודו (מספר 4)
זה מה שקורה שמנהיג גדול שנפגש עם הרבה נשיראים ראשי מדינות. הוא רואה אותם בגובה העיניים. ואני חושב שלביבי יש היום הכי הרבה קשרים מבין מנהיגי העולם המערבי
דווקא לא לדניאל- דווקא לא, הוא מפתח קשרים עם מדינות רבות, אבל לגרמניה למשל (אנגלה מרקל) יש קשרים דיפלומטיים עם 20 מדינות יותר מישראל (בנימין נתניהו).
וזה ממש עוזר לי לקנות דירה וטיטולים בזול והטיול הרומנטי עם מודי ההודי ממש הוריד את יוקר המחיה.