פייגלין: "נכלוליות וחתרנות של הצמד בנטשקד"
מפלגת זהות, מגיבה על הודעת הפרישה של שלושה בכירי המפלגה שהודיעו היום על חבירה לימין החדש ולמפלגת ימינה. "הצמד בנטשקד שניסה להחריב את מפלגת הבית היהודי מנסה כעת לפגוע גם בזהות ובליכוד"

מפלגת זהות, מגיבה על הודעת הפרישה של שלושה בכירי המפלגה שהודיעו היום על חבירה לימין החדש ולמפלגת ימינה.
"77% ממתפקדי זהות הצביעו בעד ההסכם עם הליכוד אך יש מי שמסרבים לכבד את ההכרעה הדמוקרטית ומעדיפים לתמוך ברשימת בנטשקד שחבריה נבחרו על פיו של בנט ובהנהון ראש של שקד." נמסר לסרוגים.
שקדבנט מנסים לפגוע גם בזהות ובליכוד
"הצמד בנטשקד שניסה להחריב את מפלגת הבית היהודי מנסה כעת לפגוע גם בזהות ובליכוד. הנכלוליות והחתרנות של הצמד לא יקדמו אותם בהנהגת החברה הישראלית ורק ימשיכו להמאיסם עליה."
מוקדם יותר היום פרסמנו בסרוגים כי גלעד אלפר שהוצב במקום השני, ורפאל מינס שהוצב במקום החמישי ברשימת 'זהות' לכנסת ה-22, פרשו מהמפלגה וחברו לימין החדש. איתם ערקה גם ליבי מולד שהוצבה במקום הרביעי ברשימה ופרשה לפני מספר חודשים, לאחר ניסיון ההפיכה במפלגה.
בזהות אמרו על הפורשים: "נקודת האור היא שערכי החירות שהביאה זהות הפכו למצרך מבוקש בפוליטיקה הישראלית וטוב שכל המפלגות מנסות עכשיו להתהדר בנוצותיה של זהות. תנועת זהות ומשה פייגלין יעשו ככל יכולתם להצלחת הליכוד בבחירות, להביא לבחירת נתניהו כראש ממשלה ולקדם באמת את ערכי החירות בממשלתו."
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו