חדשות

סקר מנדטים: שבועיים לבחירות: גוש הימין נחלש

סקר מנדטים חדש מעלה תמונה מדאיגה לגוש הימין בראשות נתניהו שממשיך להיחלש ולהתרחק מ- 61 הממליצים. גם בשאלת ההתאמה- גנץ מצמצם משמעותית את הפער מנתניהו. עוצמה ממשיכה להתחזק

((צילום: הדס פרוש/ פלאש90))

סקר מנדטים חדש של מכון מדגם ומנו גבע, מעלה כי תמונת המנדטים ממשיכה להוביל למבוי סתום כשלאף אחד מבין המועמדים לראשות הממשלה אין 61 ממליצים.

על פי הסקר, לו הבחירות היו מתקיימות היום, הייתה מפת חלוקת המנדטים נראית כך: הליכוד- 32. כחול לבן- 31. הרשימה המשותפת- 10. ישראל ביתנו- 9. ימינה- 9. יהדות התורה- 8. ש"ס- 7. המחנה הדמוקרטי- 7. העבודה- גשר- 7.

[survey]סקר[/survey]

עוד עולה מהסקר, כי מפלגת 'עוצמה יהודית' מתחזקת ומתקרבת לאחוז החסימה, ככל הנראה בעקבות הפרישה של מפלגת 'זהות'. על פי הסקר, מפלגתו של איתמר בן גביר מקבלת 2.7% שהם קצת יותר משלושה מנדטים.

גם בשאלת ההתאמה לראשות הממשלה, מנהיג הימין, בנימין נתניהו, נחלש. לשאלה מי מתאים יותר לראשות הממשלה, 39% מהמשיבים אמרו כי נתניהו מתאים יותר מכחול לבן לראשות הממשלה, לעומת 30% תמיכה, בני גנץ. מדובר בירידה של 4% אצל נתניהו, והפער בינו לבין גנץ מצטמצם.

מפת הגושים: גוש הימין והחרדים – 56, גוש מרכז- שמאל- ערבים – 55. ישראל ביתנו- 9.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

52 תגובות
44
רוצים מנהיג כ-היטלר
05.09.19

עוצמה יהודית מפלגת ההומאים הסמויים -רע להם חח

הצטרפו אלינו