מוזיקה

פתיחה חסידית? עומר אדם משיק סינגל מפתיע

אחרי המופע הענק בפארק הירקון ו5 סינגלים ששחרר בו זמנית, עומר אדם ממשיך לקבוע כללים משלו ומשחרר הבוקר (ד') את "ניפגש בשמחות", סינגל חדש שמתחיל בפסטיבל הכלייזמרים בצפת ונגמר במערב הפרוע- האזינו

פתיחה חסידית? עומר אדם משיק סינגל מפתיע
צילום: (צילום: רמי זרנגר)

אחרי המופע הענק בפארק הירקון ופרויקט ה-"5 בום!", אלבום קטן שכלל 5 סינגלים חדשים בו זמנית. עומר אדם ממשיך לצאת מהגבולות המוכרים של עולם המוזיקה ומשחרר היום סינגל חדש בהפתעה שלגמרי ממציא כללים חדשים.

הסינגל החדש "ניפגש בשמחות", נפתח עם מעיין פתיחה חסידית (משהו בהשפעת הכלייזמרים מצפת אולי?), אבל אחרי 13 השניות הראשונות ממשיך כמו עוד להיט מזרחי של עומר וכל זה תוך כדי שהוא לוקח אותנו לטיול במערב הפרוע. נשמע לכם מוזר? כנראה שזה הולך לעבור לכם אחרי שהשיר הזה יתנגן עשרות פעמים בכל פינה, כמו שעומר אדם יודע לעשות.

תגובות

5
3
אתי
28.08.19

זמר אפס מאופס על זה נאמר עבד כי ימלוך אך אפס מאופס כזה עם קול יומרני הגיע לאן שהגיע פשוט ז,, של אדם מהיכרות אישית קמצן חולני בקיצור אפס מאופס

1
עומר
03.09.19

מה נסגר עם הקנאה??? .

2
סעדיה
29.08.19

איך אתם מתירים תגובה כזו?? לא ראוי

2
מישהו
25.01.20

עומר קנאים ימותו

1
לוי
28.08.19

כנראה שלא שמעתם את השיר לפני שפירסמתם קטעים חסידיים מופיעים עוד 3 פעמים במהלך השיר ומסתיימים בכזה , אפילו ב"מזל טוב" במבטע חסידי. זה לא עושה את השיר יותר טוב רק קצת יותר מעניין ומשמח. סה"כ, עומר אדם שבוי בסכמות של עצמו, מילים רדודות ומגינה שחוץ מהיותה קליטה היא שבלונית להחריד.