לאחר שעו"ד איתמר בן גביר שלח מכתב התראה לפני תביעה לעיתונאי חדשות 12 עמית סגל בשל העובדה שאמר שלא יעבור את אחוז החסימה, סגל משיב לבן גביר.
"איתמר בן גביר הוא לא רק עורך דין, אלא דוקטור לשם כבוד בפקולטה למדעי הרוח והצלצולים. את הספינים והאיומים שלו שישמור לכתבי שטחים מגלצ בשבוע השני לקד״צ. המשך יבוא", מזהיר סגל.
מרזל הודה: "אין לנו בעיה לשרוף 100 אלף קולות"
לאחר מכן הוסיף, "מרזל ובן גביר מבלבלים את המוח עם סקרים מומצאים והבטחות שווא עוד מתחילת המילניום. בפועל כשרצו לבד: 2003 – 1.15%, 32764 קולות 2006 – 0.79%, 24282 קולות 2013 – 1.76 אחוז, 66473 קולות 2015 – רצו עם אלי ישי והפעם שרפו 125,158 קולות"
תגובות
כליכודניק אוהב ישראל,נימאס לי משחצנים בן גביר וחבריו למפלגה יודעים שארץ ישראל כולה תלויה בשילטון מפלגות הימין שנועדו לישמור לנו על המדינה,אבל השחצנות והיהירות והחוצפה של בן גביר וחבריו למפלגת עוצמה תביא עלינו אסון בילתי הפיך,עי אם המדינה תיפול לידי השמאלנים ניגמרה המדינה,ממש כך הלכה לנו המדינה,ואז ניראה את הפרצוף שלהם כאשר יהודה והשומרון יפונו כמו גוש קטיף,ואז הערבים והשמאלנים יחגגו לאורך שנים.