לאחר הופעה של חנן בן ארי בקריית שמואל שנערכה בסוף השבוע האחרון, התגלה כי אלמונים השחיתו את שלטי הקמפיין של מפלגת "ימינה" שהוצבו מחוץ לאתר המופע ובהן הוצגה היו"ר איילת שקד. מתיעוד שהגיע לסרוגים נראה כי האחראים מחקו את פניה של שקד מהשלטים וריססו מעליה פרצוף של אדם חרדי עם זקן ופאות לראשו.

רושית כהן, רכזת אזור הצפון של רשימת 'ימינה', אמרה לסרוגים: "אין לאף אחד מושג מי עשה את זה, אנחנו יודעים שיש בקרית שמואל כל מיני מגזרים בקרייה, דתיים לאומים, חרדים. זה מאד משפיע, חיפה וקרית שמואל אלו מקומות סובלניים ומאד הפתיע את כולנו שזה קרה".

"אני לא יכלתי לדמיין זאת. על כל הוויכוחים והמחלוקות שיש בין דתיים לחרדים, לא הייתי מאמינה שזה כל כך יפריע לו בעין השלטים של איילת כאישה כדי שיקשקש על זה. תלונה במשטרה לא על הפרק".

גם איילת שקד תהיה בכנס סרוגים 2019, עם כל מובילי הדעה על במה אחת. להרשמה לחצו כאן