יו"ר זהות משה פייגלין נפגש היום (חמישי) עם ראש הממשלה במעונו ברחוב בלפור בירושלים, כך על פרסום של שירית כהן אביטן במקור ראשון. ככל הנראה מדובר בניסיון נוסף של נתניהו לגרום לפייגלין להסיר את מועמדותו מחשש לאיבוד מנדטים בימין.
מזהות נמסר: "אין בכוונתנו להתיחס לכל שמועה, אמיתית או שיקרית". מטעמו של נתניהו לא נמסרה תגובה.

בשבוע שעבר הכחיש פייגלין מכל וכל את הדיווח לפיו נוצרו מגעים בינו ובין הליכוד על פרישה מההתמודדות לכנסת ה-22. כשבראיון לכאן רשת ב' אמר פייגלין: "לא היה ולא נברא, אנחנו מתמודדים בצורה משמעותית".
על הדיווח לפיו הליכוד הציע לפייגלין מחיקת חובות בתמורה להסרת ההתמודדות אמר: "הרעיון של לא להתמודד נראה לי מופרך. המנדטים שלנו ילכו לליברמן או ילכו לים. בלי זהות אין ממשלת ימין".
בסקר מנדטים חדש של מכון "מדגם" בראשות מנו גבע שפורסם אתמול באתר וואלה NEWS הראה כי מפלגות זהות ועוצמה יהודית עדיין לא עוברות את אחוז החסימה, כשעוצמה יהודית התרחקה ורשמה רק 2 אחוז מהקולות לעומת 2.8 אחוז בעבר. גם מפלגת זהות של משה פייגלין רשמה 2.8 אחוז.





תגובות
רק פייגלין חייבים מישהו כמו פייגלין בכנסת לטובת כולנו
פייגלין תישאר חזק הולכת להיות ממשלת אחדות ביבי הולך לנשיאות וגנץ יהיה ראש הממשלה
תמנה אותו לשר המשקים או שר המישתים!! המקום מירי רגב. שיהיה אחראי על אספקת שמפנייה וורודה למיס פיגי.
האיום הכי גדול על מתאבדי אוסלו שביבי מתפטר
תגובה מאפיינת חובב קורבנות של שלום.. פשעו של נתניהו שהזהיר מאסון הסכם אוסלו.. לגטימי למנוע בזבוז של מנדטי ימין
להכניס את פייגלין לבי''ד להשכיבו על השלחן ולהכותו עד שיאמר ''פורש אני''. אפשר להשאירו עם מכנסיו