תינוקת כבת חודשיים חולצה בצהריים (שלישי) מרכב נעול בבאר שבע לאחר שנשכחה בו על ידי הוריה. עובר אורח שהבחין בפעוטה כשהיא לבד במושב האחורי של האוטו, ניפץ את החלון והוציא ממנו את התינוקת. היא פונתה במצב קל לבית החולים סורוקה בעיר.

מאיר רוטנשטיין, חובש בכיר במד"א סיפר: "כשהגענו למקום ראינו את התינוקת בזרועותיו של בן משפחה, כשהיא סובלת מסימני התייבשות קלה. סיפרו לנו שהיא שהתה ברכב במשך יותר משעה. היא הייתה בהכרה מלאה, ביצענו בדיקות רפואיות והענקנו לה טיפול רפואי שכלל פעולות קירור והשגחה. העברנו אותה לניידת טיפול נמרץ ופינינו אותה לבי"ח, כשמצבה קל".

כזכור, בשבוע שעבר, אירע מקרה דומה בעיר בני ברק לאחר שגם שם תינוקת בת שנה נשכחה ברכב וחולצה על ידי כוחות חילוץ והצלה ועוברי אורח שהגיעו אל המכונית. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו לפעוטה טיפול רפואי ראשוני, ופינו אותה במצב קל לבית החולים 'שיבא' בתל השומר.