שלשום (ג') הודיע סגן ראש עיריית באר שבע, אבי וורצמן המתמודד לרשימת הבית היהודי, על תמיכתו בנפתלי בנט לראשות הרשימה.

בנט אמר במהלך סיור שקיימו השניים בבאר שבע: "אבי וורצמן הוא איש עם קבלות על עשייה בתחום החינוך והחברה. הוא מביא איתו ניסיון רב והצלחות מוכחות, ויותר מכל הוא איש של אנשים שחי את השטח.

במהלך פעילותו אבי הוכיח עצמו כבולדוזר, המכיר את המערכות המוניציפאליות והממשלתיות לעומקן. יחד נחזק את המהפכה החינוכית שמובילים הגרעינים התורניים ומוסדות התורה והחינוך של הציונות הדתית בכל רחבי הארץ. הגיע הזמן שבו לא יוכלו להתעלם מאיתנו, אנחנו נחזיר את המצביעים הביתה."

עוד אמר בנט כי "אני תומך באבי ורואה בו שותף משמעותי לדרך שצריך להיכנס במקום גבוה ברשימה לכנסת"

בהודעתו הצטרף וורצמן הצטרף לתומכים רבים בנפתלי בנט, בהם הרב שלמה אבינר שיצא באיגרת תמיכה מיוחדת בבנט, הרב אביחי רונצקי, ד"ר מרדכי קידר, וכן מועמדים לרשימה לכנסת ובהם ח"כ אורי אורבך, מייסדת ישראל שלי איילת שקד, אל"מ (מיל') מוטי יוגב, יוני שטבון, אל"מ (מיל') משה פלד ועוד.

האמריקאים עם אורלב

גם במטה אורלב מגייסים תומכים מקרב המועמדים, והיום (ה') הודיע ג'רמי גימפל, נציג העולים האנגלוסכסים המתמודד על מקום ברשימת המפד"ל, על תמיכה בזבולון אורלב לרשות הרשימה.

לגימפל תושב נוה דניאל ישנו מחנה מתפקדים גדול וממושמע המונה כ-3,000 מתפקדים מעולי המדינות דוברות האנגלית.

ח"כ זבולון אורלב: "תמיכת ג'רמי גימפל והעולים החדשים שהתפקדו לראשונה לבית היהודי מהווה עבורי תעודת כבוד אמיתית ואחריות כבדה לפעול למען קליטת העולים בישראל ובתנועה."

"בחודשים האחרונים נפגשתי עם ג'רמי גימפל מס' רב של פעמים ולמדתי להכיר מנהיג צעיר ונמרץ המייצג את ישראל ופעיל מרכזי בקרב העולים החדשים. אני גאה בתמיכתו ובטוח כי כניסתו של ג'רמי גימפל לחיים הפוליטיים ולכנסת תתרום רבות לתנועה ולמדינה. כנשיא עמית של תנועת המזרחי העולמי השקעתי רבות בנושא ואני שמח שגימפל יוביל את העניין במפלגה."

גימפל ואורלב (יח"צ)

אמונה עם טאוב

יו"ר אמונה הודיעה על תמיכתה בעמיעד טאוב המתמודד לרשימת הבית היהודי.

"אני תומכת בעמיעד מפני שהוא מייצג בעיני את הציונות הדתית הקלאסית הטובה והנכונה, ומקדם צעירים וצעירות", הכריזה מינקה בהודעת התמיכה שפרסמה.

[[[http://www.youtube.com/watch?v=hlL-Ud7I_JA&feature=context-cha]]]

עמיעד טאוב אמר כי הוא:"מעריך ומוקיר את התמיכה וכי יעשה כל מאמץ כדי לשמש שליח נאמן  של התומכים: "אני גאה במיוחד ברשימת אנשי העשייה שתומכים בי בשל העובדה שהדבר  משותף לכולם הינו שהמדובר באנשי מעשה בעלי יכולות שכבר הוכיחו את עצמם כל אחד בתחומו המייצגים את הציונות הדתית הקלאסית"