חדשות

"שלילת טלפונים" יגאל עמיר פתח בשביתת רעב

רצחו של ראש הממשלה יגאל עמיר פתח בשביתת רעב, לדברי אשתו בשל העובדה שהטילו עליו שלילת טלפונים למשך חודשיים, לאחר הניסיון להקים מפלגה שתקרא לשחרורו

"שלילת טלפונים" יגאל עמיר פתח בשביתת רעב
צילום: צילום: פלאש 90

יגאל עמיר רוצחו של ראש הממשלה יצחק רבין ז"ל פתח בשביתת רעב, כך כותבב אשתו בפייסבוק היום. הסיבה לדבריה שלילת הטלפונים למשך חודשיים שהוטלה עליו עקב השיחה עם הראפר והפעיל הפוליטי יואב אליאסי המכונה "הצל", אותו ניסה לשכנע שיעזור לו להשתחרר מהכלא, אך האחרון דחה זאת על הסף.

"בעלי יגאל פתח בשביתת רעב במחאה נגד שלילת טלפונים למשך חודשיים שהוטלה עליו כעונש בגלל השיחה עם הצל, וגם נגד החזקתו בהפרדה במשך שנים בלי אישור של בית משפט. הפיצו את זה בבקשה!!!"

עמיר ערך מספר שיחות עם פעילים בימין, ביניהם יואב אליאסי המוכר כ"הצל", ואף דיבר עם עורכי דין, במטרה להקים מפלגה הקוראת לשחרורו מהכלא כפי שנחשף בתחקיר הצינור בערוץ 13.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2308784095858162&id=100001797830999

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

42
23
משה
15.08.19

גועל אמיר חבל שאתה חי