חדשות

אופס: אשכנזי שכח את הטלפון; האזרחים חגגו

הרמטכ"ל לשעבר, גבי אשכנזי, שכח את מכשיר הטלפון האישי על שולחן במסעדה בתל אביב. האזרחים שמצאו את המכשיר הצטלמו איתו ורק אז השיבו אותו לבעליו

(Photo by Tomer Neuberg/Flash90)

אחרי שבבחירות האחרונות המערכת הפוליטית סערה בעקבות פריצה של האיראנים לטלפון של הרמטכ"ל לשעבר, בני גנץ, כעת מגיע תורו של רמטכ"ל לשעבר נוסף- גם הוא חבר במפלגת 'כחול לבן', לגלות חוסר אחריות שקשור לטלפון שלו.

גבי אשכנזי, מספר 4 במפלגה המשולשת, שכח את מכשיר הטלפון שלו על שולחן במסעדה בתל אביב והלך לדרכו. אזרחים שהיו במקום מצאו את המכשיר וזיהו את בעליו על פי התמונה 4 שהופיעה במסך הבית שלו. עוד לפני כן, צילמו עצמם האזרחים סלפי עם הטלפון של הרמטכ"ל לשעבר ורק אז החזירו לו אותו.

חדשות סרוגים

עיתונאי חדשות 13, עקיבא נוביק, דיווח כי במפלגתו של אשכנזי טוענים שזה קרה לפני כשבועיים. לדבריהם, אשכנזי הזמין אוכל וקם כי הבחין בזיו שילון ורצה להצטלם איתו. לדבריהם, הוא השאיר את הטלפון הישן שלו שהיה נעול, וקיבל אותו תוך זמן קצר.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

7 תגובות
4
חיים
15.08.19

אופס... חלק מאנשי הציונות הדתית הפכו ליודונאצ האזרחים בוכים. יוסף בורג מתהפך בקברו

הצטרפו אלינו