אחרי ששמו נקשר כמי שעשוי לעמוד בראשות הממשלה אם בנימין נתניהו לא יצליח להשיג 61 ממליצים, הערב (ראשון) דווח בחדשות 13, כי יו"ר הכנסת, ח"כ יולי אדלשטיין, מציג לחבריו למפלגה סקרים לפיהם הפופולריות שלו גבוהה בקרב מצביעי ימין דתיים וחילוניים.
על פי הדיווח במהדורת החדשות המרכזית, במקביל להצגת הסקרים אמר אדלשטיין כי הוא "לא מתעסק בשטויות האלה" אך רואה את עצמו כיורשו של נתניהו בליכוד.
מלשכתו של אדלשטיין נמסר לחדשות 13: "הידיעה מופרכת מתחילתה ועד סופה. אדלשטיין הבהיר כבר שרה"מ נתניהו הוא המועמד היחיד של הליכוד לראשות הממשלה ולא יהיה מועמד אחר, לא משנה מה יהיו תוצאות הבחירות".
"הניסיון לתקוע טריז בתוך הליכוד ולהטיל דופי במוניטין של היו"ר אדלשטיין ובקשר החם שלו עם נתניהו לא יצלח", לשון ההודעה.
מה דעתך בנושא?
17 תגובות
4 דיונים
ליכוד חדש
יולי הוא ישרוף אותך, הוא לא יכול לשאת מתחרים, אל תהיה טיפש, הוא משתמש וזורק
01:11 06.08.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שיחי
ולחזור לגרמניה של אבא היטלר...
14:29 05.08.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רון
ההתאיסטים הגו והקימו את המדינה הזו....
19:09 05.08.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דנה
צריך מישהו אמיץ שיאמר עד כאן לנתניהו
08:04 05.08.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
בוזגלו
מצדיעים לדיקטטור
07:02 05.08.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אני
הכנסת זה ארגון פשע עד אנה הביאו אותנו. מה הפיתרון פשוט ליסגור. הם בובות בממשלת זרים ששולטת פה. צריך ליסגור ולהקים ועדה מצומצמת שתפוקח על ידי העם שהעם ידרוש מימנה...
הכנסת זה ארגון פשע עד אנה הביאו אותנו. מה הפיתרון פשוט ליסגור. הם בובות בממשלת זרים ששולטת פה. צריך ליסגור ולהקים ועדה מצומצמת שתפוקח על ידי העם שהעם ידרוש מימנה דברים מסוימים לתקופת ביניים. ואז ליפתוח מחדש אבל אחרת. זה למעשה לכל מקום כי השחיתות היתפשטה לכל נישה. לצמצם להיצטמצם ואחר להחיל עידן חדש. זה מותג שמיצה עצמו. המסקנה שלי שהכהונה לסוגיה פשטה את הרגל והתוצאה נימצאת בכל פינה וחור שזועקת זאת. למה. כי זה לא בכהונה אלא בנבואה אולי סוגי נבואה. ישום מעשי של אידיאל הנבואה בכל תחומי החיים וגם החזרת השילטון לעם והוצאת הזרים מהמדינה גם אלה שביפנים וגם אלה שהוכנסו פנימה לשלוט עלינו. כובשים שולטים עלינו מיתוכנו שהיכניסו מיבחוץ פנימה. למה הם עשו זאת כי הם גלותיים בטרוף מיצו את עצמם אז פנו לרגרסיה הנוראה מיכל. צריך להישתחרר מאהרון ברק מהגמרא שזה סוגי כהונה ואז המקום שיתפנה יתחילו לצוץ ניצנים טובים והגונים ויפתח עידן חדש. יש מהפכות גם בטוב .חחחח אני שומעת שיר של הביטלז שכאילו מדבר אי שם בגנות מהפכה ניקרא רוולשן. אבל יש כל מני מהפכות. מי אמר שמוכרח שתהיה הרסנית.
המשך 05:07 05.08.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אירינה
אידלשטיין הוא עבריין סמים שישב בכלא ברוסיה.חמו מהבעלים של עיתון הארץ.את אידלשטיין מריצים עמוס שוקן.ליברמן,ובנט,ועוד כמה אוליגרכים.
09:43 05.08.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רק שיהיה ברור
לא רק שהוא לא ראוי להיות ראש ממשלה, הוא לא ראוי להיות חבר כנסת!
23:35 04.08.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ליקודניק
אושה רושם שאדלשטיין רוצה לפגוע מאחורי הגב של המלח ביבי.
23:23 04.08.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אבי
ביבי צריך ללכת
22:46 04.08.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יוני
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זהו, פרקתי.
21:57 04.08.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חיים
צפון אפריקני,? ברור......זהו שיחררתי
23:14 04.08.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דנה
...
07:22 05.08.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יהודי
ממש דומה... אחר כך כל אוהביו נהיו חכמיו והסוף ידוע....
21:54 04.08.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אנטי אהוד ברק
אם תבדקו בפרוטוקולים של הכנסת. תמצאו תמיד שאדלשטיין שם רגליים לביבי ולליכוד. הוא רוסי ברוטלי כמו ליברמן
23:12 04.08.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מתנחל אבל ישר.
שוחד מרמה והפרת אמונים בחסות מתנחלים על בני ישראל עם קרובו..
23:16 04.08.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
בוהו
בעע
07:08 05.08.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר