בפוסט שכתבה לפני שבת שרת המשפטים לשעבר ויו״ר ״הימין החדש״, איילת שקד, בעמוד הפייסבוק שלה, היא קוראת "לחבריי בימין", ואמרה כי "אם נתבצר בדרישות שאינן תואמות את המציאות, מחנה הימין יפסיד".

״חברים יקרים, עד רגע זה אנחנו עסוקים בניסיונות לאחד את גוש הימין ולרוץ ביחד, ככוח אחד חזק. האמת שאני כבר צרודה מרוב שיחות ומחכה שתיכנס השבת. יש עדיין פערים וחילוקי דעות אולם הם לא גדולים".

היא פנתה ליו״ר הבית היהודי הרב רפי פרץ ויו״ר האיחוד הלאומי בצלאל סמוטריץ, "לעשות כל מאמץ כמו שאני עושה בחודש האחרון על מנת לחבר את כל הציונות הדתית על שלל גווניה ואת הימין החילוני האידאולוגי. אני חושבת שזה צו השעה ושאם נתבצר בדרישות שאינן תואמות את המציאות כולנו נפסיד. מחנה הימין יפסיד. הזמן אזל, צריך לקבל החלטות ביום ראשון".