רק נראת מסובכת: כך תכינו עוגת מנגו מרהיבה. צפו

עונת המנגו כבר בשיאה וזה הזמן לנצל אותה ולהכין עוגה טעימה ומרהיבה לשבת. כך תכינו אותה שלב אחרי שלב והחדשות הטובות היא לא מסובכת כמו שהיא נראית. צפו

רק נראת מסובכת: כך תכינו עוגת מנגו מרהיבה. צפו
  (צילום: שטארסטוק)

מתכון לטארט מנגו

עונת המנגו כבר בשיאה וזה הזמן לנצל אותה ולהכין עוגה טעימה ומרהיבה לשבת. כך תכינו אותה שלב אחרי שלב והחדשות הטובות היא לא מסובכת כמו שהיא נראת

מצרכים:

לבסיס: (לקיצור תהליכים, ניתן להשתמש בבסיס פאי מוכן)
1 ביצה
1/2 חמאה/מחמאה, מרוככת וחתוכה לקוביות קטנות
2/3 כוס סוכר
2 כוסות קמח

למילוי:
2 מנגו
2 כפות גבינת שמנת
1/3 כוס יוגורט יווני(אפשר גם רגיל)
גרידת תפוז
2 כפות סוכר
2 כפות מיץ תפוזים
1 כפית וניל

אופן ההכנה:

1. מחממים את התנור על 190 מעלות

2. בקערה גדולה, מקציפים את הביצה, לאחר מכן מוסיפים את החמאה והסוכר ומערבבים. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד למצב שהבצק מתפורר

3. מסדרים את תערובת הבסיס בתבנית פאי(טארט) עגולה בגודל 8 אינץ' משומנת, בעזרת מזלג יוצרים משטחים את הבצק ומחוררים מעט חורים בבסיס (ראו בסרטון)

4. מכניסים לתנור שחומם מראש למשך 30-40 דקות, או עד למצב שהפאי בצבע חום זהוב ומניחים לצינון בטמפרטורת החדר.

5. במקביל מקלפים את המנגו וחותכים אותו לפרוסות דקות ואחידות

6. בקערה בינונית מערבבים את כל מרכבי המילוי (חוץ מהמנגו)

7. רגע האיחוד: יוצקים ומשטחים את המילוי על בסיס הפאי, לאחר מכן מסדרים את פרוסות המנגו בצורה מעגלית, עד למרכז. ומכניסים את העוגה להתייצב במקרר

שבת שלום!

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו