צפו: תושבת שדרות מתפוצצת על אהוד אולמרט
תושבת שדרות, ששמעה את הדברים לא נותרה אדישה, והחלה לצעוק עליו, על המצב הקשה בהם נמצאים התושבים, ומאות הרקטות שיורה חמאס לעברם מדי שנה. אולמרט הגיב: "אלה התומכים של ביבי"

ראש הממשלה לשעבר אהוד אולמרט, הגיע אתמול לתכנית 'לפני החדשות' בשדרות, במלאות 5 שנים לצוק איתן, ואמר כי עד היום הוא תומך בתכנית ההתנתקות.
"ההתנתקות הייתה צעד נכון. מאה אחוז מוצדק. היו טילים על שדרות לפני.. הרקטות והטילים היו תהליך שהלך והתפתח". בהמשך אמר לתושבי שדרות: "אל תטיפו לי מוסר על מה זה לחיות במצוקה של איומים, של טרור ושל הרוגים. אני עברתי את זה כראש עיריית ירושלים לא פחות מכם"
תושבת שדרות, ששמעה את הדברים לא נותרה אדישה, והחלה לצעוק עליו, על המצב הקשה בהם נמצאים התושבים, ומאות הרקטות שיורה חמאס לעברם מדי שנה. "אתה פושע מורשע. כל אחד ואחת פה סובלים רגשית ואתה צועק עלינו. אתה מכפיש את ביבי נתניהו כעבריין מורשע. אני מדברת בתור אמא לילד שמפחד".
אולמרט הגיב בלקוניות: "אלה התומכים של ביבי. זו הרמה".
צפו בתושבת שדרות מתפוצצת על אהוד אולמרט
חובת צפייה‼
תושבת שדרות מדברת מדם ליבה וקוראת לאולמרט חוצפן, פושע ועבריין מורשע.
אולמרט בתגובה:
"אלה התומכים של ביבי".
**לעולם לא נשכח לו את מחדלי מלחמת לבנון השנייה.
אני שואלת איך אפשר לתת במה לאיש הזה?@netanyahu @YairNetanyahu pic.twitter.com/QVvTodAESZ— shlomit cohen🇮🇱 (@c_shlomit) 23 ביולי 2019