מהיר וטעים: מצאנו את המתכון המנצח לצאת הצום

עדין מתלבטים מה להכין לצאת הצום? סידרנו לכם מתכון מהיר וקל לארוחה מהירה וטעימה שתוכלו להכין גם מהעוף שנשאר לכם משבת. 15 דקות ויש לכם ארוחה!

מהיר וטעים: מצאנו את המתכון המנצח לצאת הצום
  (צילום: שטארסטוק)

מתכון לרצועות עוף ופלפלים בתנור

עדין מתלבטים מה להכין לצאת הצום? סידרנו לכם מתכון מהיר וקל לארוחה מהירה וטעימה שתוכלו להכין גם מהעוף שנשאר לכם משבת. 15 דקות ויש לכם ארוחה!

מנות: 4 |בשרי

מצרכים:
2 נתחי חזה עוף בינוניים (ניתן להשתמש גם בעוף שנשאר משבת חתוך לרצועות)
1 גמבה, חתוכה לפרוסות דקות
2 שיני שום כתושות
1/4 כוס כוסברה קצוצה
2 כפות שמן זית
1 לימון סחוט
1/2 כפית כמון
1/4 כפית פפריקה
מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל-230 מעלות.

2. חותכים את נתחי חזה העוף לרצועות דקות בעובי 0.5 ס"מ

2. בקערה גדולה, מערבבים יחד את השום, הכוסברה, שמן הזית, מיץ הלימון, הכמון והפפריקה. מוסיפים את רצועות העוף והגמבה, מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם ומערבבים היטב.

3. יוצקים את כל תכולת הקערה לתבנית אפייה גדולה/ לתבנית חד פעמית בשכבה אחת, ואופים במשך 15-20 דקות, עד שהעוף מבושל לגמרי והפלפלים חרוכים קלות.

הצעת הגשה: מומלץ להגיש חם לצד אורז לבן או טורטייה

זמני יציאת הצום: ירושלים: 20:01, תל אביב ובאר שבע: 20:04, חיפה 20:03.

בתאבון!

========

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו