מזכ״ל ארגון השמאל הקיצוני 'שלום עכשיו' לשעבר אבי בוסקילה מצטרף לישראל דמוקרטית בראשות אהוד ברק. בבחירות האחרונות התמודד על ראשות 'מרצ' ועל מקום ברשימה, אך לא נבחר במקום ריאלי.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
"אני נרגש וגאה להצטרף למאבק להצלת הדמוקרטיה הישראלית", אמר בוסקילה כשלצידו ברק ומספר שתיים ברשימה יאיר גולן. "זהי לא עוד מערכת בחירות, אלא החלטה גורלית על דמותה של מדינת ישראל כמדינה יהודית ודמוקרטית.
תקף את ראש הממשלה: "בימים האלה כשנתניהו ושליחו ממשיכים לקרוע את החברה הישראלית בשביל לקושש קולות, אנו מציעים דרך אחרת, דרך של שותפות וחיבור מחדש של החברה הישראלית".
אבי בוסקילה, איש שמאל מוכר, נולד וגדל במושב משמר הירדן, הוא כיהן כמנכ"ל תנועת "שלום עכשיו", ופעיל בולט בקהילת הלהט"ב.

מה דעתך בנושא?
4 תגובות
2 דיונים
בן
תכלס מה הוא שווה..??!! נאדה... אין לו כלום מה למכור... ברק מלקט אוסף של לוזרים כמוהו למפלגת השמאטה שהוא מקים
07:07 15.07.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מי זה ?!
.
12:06 15.07.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ביל
למיפלגתו של ברק הצטרפו אנשי שלום עכשיו שיצרפו גם את הפתח והחמס זה היה משלים יופי את המיפלגה של ברק לא יעבור את אחוז החסימה
22:20 14.07.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אנטי אהוד ברק
אבל האמת היא, כי עד הבחירות ישב ברק מאחורי סורגים בכלא רמלה
01:12 15.07.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר