מבזקים
סרוגים
סערת הרב פרץ

סמוטריץ: "מתייצב לצידו, יכולים לכוון את הרובים אלי"

יו"ר האיחוד הלאומי מתייצב לצד שותפו שר החינוך: "הרב רפי עובר לינץ' תקשורתי אלים - אז מרגע זה אני מתייצב לצידו". עם זאת טען: "אני לא חייב להסכים עם כל מילה שלו"

י"א תמוז התשע"ט
סמוטריץ: "מתייצב לצידו, יכולים לכוון את הרובים אלי"
סמוטריץ: "מתייצב לצידו, יכולים לכוון את הרובים אלי" צילום: (צילום: חיים גולדברג/ סרוגים)

בתום שתיקה ארוכה, מתייצב היום (ראשון) יו"ר האיחוד הלאומי בצלאל סמוטריץ' מאחורי שותפו, הרב רפי פרץ יממה אחרי הסערה שעורר סביב טיפולי המרה ללהט"ב.

בחשבון הטוויטר כתב שר התחבורה כי "מאחר שאי הבעת הדעה האישית שלי מתפרשת כהפקרת הרב רפי ללינץ' התקשורתי האלים שהוא עובר מאז אמש – אז מרגע זה אני מתייצב לצידו", הודיע.

עם זאת, הסתייג מהדברים וטען כי "אני לא חייב להסכים עם כל מילה שלו בשביל זה". אך נגד ההתקפות הוסיף: "אני פשוט לא מוכן לקבל מציאות שבה כל 'שוחרי חופש הדיבור' והליברליזם- שוב מוכיחים שהם בעיקר דיקטטורים מחשבתיים שיורים בצרורות בליבו של מי שמעז להביע אמירה היוצאת מהשורה השולטת בשיח".

בציניות כתב לבסוף לעיתונאים והתקשורת: "חיכיתם לזה, אז עכשיו אתם יכולים לכוון את קני הרובים גם אלי. קדימה תתחילו לירות".