דרמה של ממש במפלגת זהות. היו"ר משה פייגלין פרש מהמפלגה בצעד דרסטי, בשל סכסוך מול הועד המנהל של המפלגה, שלא אישר לו שיריון למקורבו מנכ"ל המפלגה שי מלכה.
הכר את המועמד שי מלכה
מלכה שובץ במקום ה-6 ברשימת זהות לכנסת ה-21, ופייגלין ביקש לשריינו במקום השלישי, מה שעורר זעם אצל נבחרי הפריימריז במפלגה שראו את מלכה שלא התמודד בשני שלבי הפריימריז, עוקף אותם. המתחים בתוך המפלגה התגברו עד שהועד המנהל הוציא מכתב חריף לפייגלין בו הוא מודיע לו כי הוא פוסל את השיריון.
בתגובה לחוסר האמון, התפטר פייגלין מהמפלגה. רק לאחר מאמצים מצד פעילי המפלגה הוא חזר בו מההתפטרות. חלק מהאיום על הועד המנהל היה כי פרישה של פייגלין תשאיר את החובות של המפלגה על כתפי הועד. לאחר חזרתו של פייגלין, התפטר חצי מהועד המנהל, והועד שנותר אישר ליו"ר לבחור את כל 22 המקומות הראשונים ברשימה לכנסת על דעת עצמו.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
שי מלכה באולפן סרוגים
נפרדו מהרב חיים אמסלם

לפני שלושה ימים פרסמנו בסרוגים כי ח"כ לשעבר חיים אמסלם ומפלגת זהות נפרדו ולא ישתפו פעולה. ביום שלישי הקרוב יתקיים כנס פתיחת הקמפיין החדש של זהות, תמונתו של אמסלם כבר אינה מופיעה, וכעת לא ברור האם הכנס בכלל יתקיים.
רק השבוע הודיע פייגלין כי הוא מוותר לבנט על המקום הראשון ברשימה המשותפת של הימין החדש וזהות. כעת נראה כי כל המגעים נפתחים מחדש.

מה דעתך בנושא?
21 תגובות
3 דיונים
בצלאל
עם כל הכבוד ליכולת ההגותית של פייגלין, אינו אדם יציב, אינו פרקטי, ואינו ראוי להנהיג בפועל שום דבר מעבר לעצמו. מה גם שאינו בעל משפחה נורמטיבית- עם כל הצער שבדבר -...
עם כל הכבוד ליכולת ההגותית של פייגלין, אינו אדם יציב, אינו פרקטי, ואינו ראוי להנהיג בפועל שום דבר מעבר לעצמו. מה גם שאינו בעל משפחה נורמטיבית- עם כל הצער שבדבר - וזה סימן שאינו יכול להנהיג.
המשך 11:37 14.07.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אזרח
פייגלין אל תפלג שוב הימין תיתאחד או שתלך הביתה...נמאס מהקנאביס והשטויות של איש עם זקן וכיפה על הראש לא הולך ביחד..תהיה החלטי.
10:59 14.07.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יוסף
משה פייגלין הוא המנהיג היחיד במערכת (ערכי, אידיאליסט מילה זו מילה. כל היתר פוליטיקאים
09:02 14.07.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אבי
מגוחכים
23:21 13.07.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ש
דיקטטור קטן ועלוב
21:51 13.07.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דניאל
שבוע טוב.תפסיקו עם האגו תיצטרפו לימין החדש ויחד ותגיעו ל14 מנדטים.אני אמשיך להצביע זהות כי כול האחרים מושחתים.
21:15 13.07.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
זהותניק לשעבר
אין דבר כזה יו"ר שמבטל רשימה שנבחרה באופן דמוקרטי. יש כאן נסיון למחטף. פייגלין רוצה כיסא לו ולמקורבו על חשבונכם. עזבו את המפלגה והקימו מפלגה ליברלית ביחד עם עלה ירוק.
16:12 13.07.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אני עם פרץ וישי
יחד שמונה מנדטים
22:00 12.07.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עידו
פייגלין פרוש חבל על כל קול
19:11 12.07.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
צודק
צודק
12:06 14.07.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מייקל
.
18:29 12.07.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר