מבזקים
סרוגים

האתגר שמטריף את הרשת: גם ברק ומריה קארי הצטרפו

אהוד ברק מצטרף לאתגר bottletopchallenge במסגרתו עלו לרשת מאות סרטונים בהם גולשים מנסים לפתוח בקבוק בבעיטה סיבובית או מכת יד. צפו בביצוע של ברק וביצועים נבחרים נוספים

ז' תמוז התשע"ט
האתגר שמטריף את הרשת: גם ברק ומריה קארי הצטרפו
האתגר שמטריף את הרשת: גם ברק ומריה קארי הצטרפו צילום: ברק מצטרף לאתגר (צילום מסך / מתוך פייסבוק)

ראש הממשלה לשעבר אהוד ברק מצטרף ל"אתגר הבקבוק" שמטריף בימים האחרונים את הרשתות החברתיות ובמסגרתו פורסמו מאות סרטונים של ידוענים או סתם משתמשים ברשתות החברתיות, שמנסים לפתוח בקבוק במכת יד או בעיטה.

בסרטון שפרסם ברק ברשתות החברתיות הוא נראה פותח בקבוק במכת יד, ומזמין את נתניהו להצטרף לאתגר. "ביבי, שתה משהו, תירגע. רק התחלנו".

האתגר הנוכחי שסוחף אחריו אלפי משתמשים ברשתות החברתיות החל בחשבון האינסטגרם של פארבי דבלטצ'ין. הוא פרסם סרטון בו הוא נראה פותח בקבוק מים בבעיטה סיבובית, וגרם לרבים אחרים לחקות אותו ולפרסם סרטונים נוספים תחת ההאשטאג #bottletopchallenge.

צפו בגרסאות נוספות שקרעו את הרשת: 

ומריה קארי, שהוכיחה שגם כאן אין לה באמת מתחרים:

bottletopchallenge אהוד ברק אתגר הבקבוק פייסבוק