טעים להכיר: אורי מלמד מביא את הבשורה החדשה

הרב, הסטנדאפיסט והמסעדן אורי מלמד חושף לגולשי סרוגים את המתכון הסודי ל''צ'ילי קון קרנה'' מתוך המנות החדשות שהשיק אמש ברשת ההמבורגרים שלו 'Memphis', כולל בשורה משמחת במיוחד למהדרין

ספיישל: אורי מלמד חושף את המתכון ללהיט החדש שלו

לתשומת לב המהדרין: "ממפיס" (Memphis), רשת המבורגר הפרמיום הכשר של אורי מלמד שהפכה לבשורה של ממש עבור אוהבי ההמבורגר, חגגה אמש (ראשון) את השקת המיתוג החדש והכשרות המהודרת בסניף האהוב בירושלים שמהיום יהיה בהכשר בד"צ בית יוסף.

במהלך ההשקה המשמחת סיפר מלמד כי האיכות והטעם של הבשר לא נפגע בעקבות הכשרות המהודרת אלא להפך. "כל מה שהיה עד עכשיו הכי טעים, יהיה מעתה גם הכי כשר".

וזה לא הכול! לרגל ההשקה מצטרפות לתפריט הוותיק של ממפיס, גם מנות חדשות ומפתיעות, בהן: צ'ילי קון קרנה חרפרף, כנפיים ברוטב הבית וחלת בצל.

עכשיו גם הכי כשר (צילום:שי-מאיר)

לכבוד החגיגה, מלמד חושף לגולשי סרוגים את המתכון הסודי ל"צ'ילי קון קרנה" מתוך המנות החדשות שנכנסו לתפריט הוותיק של ממפיס.

מתכון לצ'ילי קון קרנה

מצרכים:

2 כוסות שעועית יבשה אדומה שרויה בהרבה מים למשך הלילה
800 גרם בשר בקר טחון
2 בצל גדול קצוץ
7 שיני שום קצוצות
2 פלפלים ירוקים חריפים (או יותר לפי הטעם) קצוצים
250 גרם שימורי עגבניות מרוסקות
2 כפות רוטב ברביקיו
שמן זית
מלח ופלפל שחור
1 כף סוכר
פפריקה חריפה לפי הטעם
1 כפית כמון טחון

המנה החדשה של מלמד (צילום: בועז בן ארי)

אופן ההכנה:

1. בסיר גדול מחממים מעט שמן זית ומטגנים את הבצל הקצוץ עד שמתרכך.

2. מוסיפים את השום הקצוץ והפלפלים החריפים הקצוצים ומטגנים דקה.

3. מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים, תוך כדי ערבוב, עד שהבשר משחים מכל הצדדים.

4. מוסיפים מלח, פלפל שחור וכמון וממשיכים לטגן עוד דקה.

5. מוסיפים את העגבניות, השעועית ומים עד כיסוי התבשיל, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כשעתיים- שלוש, עד שהשעועית מתרככת

6. מוסיפים את רוטב הברביקיו והסוכר, מתבלים ומתקנים טעמים.

7. אם התבשיל נוזלי מדי, ממשיכים לבשל על אש קטנה, ללא מכסה, עד שמסמיך.

בתאבון!

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו