הלהיט של הילדים: מתכון מנצח לנאגטס עוף

למה לצאת לאכול בחוץ כשאפשר להכין הרבה יותר טעים בבית? לכבוד החופש הגדול, סידרנו לכם מתכון קל ופשוט לנאגטס עוף בציפוי פריך בדיוק כמו שהילדים אוהבים. תודו לנו אחר כך...

טעים להכיר: כך תכינו את הלהיט שכל הילדים אוהבים בבית
  (צילום: שטארסטוק)

 מתכון לנאגטס עוף

למה לצאת לאכול בחוץ כשאפשר להכין הרבה יותר טעים בבית? לכבוד החופש הגדול, סידרנו לכם מתכון קל ופשוט לנאגטס עוף בציפוי פריך בדיוק כמו שהילדים אוהבים. בתאבון!

מצרכים:
500 גרם עוף טחון
1 (425 גרם) קופסת שימורים תירס (לא חובה)
1 ביצה
2-3 כפות פירורי גריסיני
1 כף רוטב סויה בהיר
2 שיני שום, כתושות
1 בצל קלוף, מגורד דק דק
1/2 כפית מלח
לציפוי:
1 כוס קמח
2 ביצים L
פירורי גריסיני
שמן לטיגון
להגשה:
מיונז הולנדי / צ'ילי

אופן הכנה:

1. טוחנים את התירס בפולסים קצרים עד שחלק מהתירס טחונים וחלק עדיין שומרים על מרקמם.

2. מערבבים היטב בקערה בינונית את כל המצרכים לפי הסדר ברשימת המצרכים ומעבירים למקרר לחצי שעה לפחות.

3. ב-3 קערות שונות שמים: קמח, ביצים טרופות ופירורי גריסיני.

4. יוצרים קציצות עם ידיים רטובות, פוחסים אותן מעט לצורת נאגטס ומצפים בקמח.

5. טובלים בביצה ולאחר מכן מצפים בפירורי גריסיני.

6. יוצרים בצורה הזאת את כל הנאגטס ומניחים על מגש עם נייר אפייה. מעבירים למקרר לחצי שעה (אם ממהרים אפשר לוותר על השלב הזה אבל הוא עוזר לייצב את הקציצה).

7. מטגנים מ-2 הצדדים עד הזהבה בשמן בגובה 1/2 ס"מ או אופים בתנור עם מעט תרסיס שמן מתחת לנאגטס ומעליהם.

8. מגישים עם רוטב צ'ילי מתוק או מיונז

בתאבון!

=================

המתכון באדיבות המותג מאסטר שף

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
תגובה אחת מיין לפי
1
מוניות
נועם | 03-08-2019 10:31
כל הנהגי מוניות עבריינים