להיט לפתיחת החופש: הכנת גלידה ביתית מ-2 מרכיבים!

כשהילדים בחופש והחום בחוץ עולה, אין כמו להכין ביחד גלידה ביתית טעימה ובריאה. מתכון לגלידת סורבה שתוכלו להכין מהפירות האהובים עליכם, בלי מכונת גלידה ובלי חומרים מסובכים- צפו

להיט לפתיחת החופש: הכנת גלידה ביתית מ-2 מרכיבים!
  (צילום: שטארסטוק)

מתכון לגלידת סורבה

כשהילדים בחופש והחום בחוץ עולה, אין כמו להכין ביחד גלידה ביתית. מתכון לגלידת סורבה שתוכלו להכין מהפירות האהובים עליכם, בלי מכונת גלידה ובלי חומרים מסובכים- צפו

מצרכים:

סורבה תות:
450 גרם תותים
1/4 כוס דבש
סורבה מלון:
1 מלון קטן
1/4 כוס דבש
סורבה אוכמניות:
450 גרם אוכמניות קפואות
1/4 כוס דבש
סורבה אפרסק:
450 גרם פלחי אפרסקים קפואים
1/4 כוס דבש

ניתן להכין סורבה מכל פרי אחר שאהוב עליכם בתוספת 1/4 כוס דבש

אופן ההכנה:

הכנת סורבה תות:
1. בעזרת קש, מסירים את עלי התותים וחוצים לשניים. משטחים את החצאים בשכבה אחת בתבנית מרופדת בנייר אפייה, ומקפיאים במשך כשעתיים.

2. מעבירים את חצאי התותים הקפואים למעבד מזון יחד עם הדבש, וטוחנים למרקם חלק.

3. יוצקים את התערובת לתבנית מלבנית בעלת שוליים גבוהים, ומקפיאים עד להתייצבות מלאה.

הכנת סורבה מלון:
1. חוצים לשניים את המלון, ומסירים את הזרעים. חותכים את המלון לקוביות, משטחים בשכבה אחת בתבנית מרופדת בנייר אפייה, ומקפיאים עד להתקשות.

2. מעבירים את קוביות המלון למעבד מזון יחד עם הדבש, וטוחנים למרקם חלק.

3. יוצקים את התערובת לתבנית מלבנית בעלת שוליים גבוהים, ומקפיאים עד להתייצבות מלאה.

הכנת סורבה אפרסק:
1. במעבד מזון, טוחנים את פלחי האפרסקים והדבש, עד לקבלת מרקם חלק.

2. יוצקים את התערובת לתבנית מלבנית בעלת שוליים גבוהים, ומקפיאים עד להתייצבות מלאה.

קיץ בריא וטעים!

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו