הקרב על ראשות העבודה הולך ומתקרב ואיתו המהלומות הבוטות שמחליפים בניהם המתמודדים איציק שמולי וסתיו שפיר. שפיר: "שמולי מוכן למכור את המפלגה בשביל מקום רביעי", שמולי: " בעבר היו מועמדים שהפסידו ועזבו".

בשבתרבות בחדרה היא תקפה את המתחרה: "חיבורים לא עושים בטוויטר, אלא בבניית קשרים ואמון בלי לעשות כותרות. שמולי מוכן למכור את המפלגה בשביל מקום רביעי במפלגה אחרת. אם הוא מוותר על העבודה עדיף שיעשה את זה לפני הפריימריז ויתן לי להביא למפלגה חיים חדשים ודופק", אמרה שפיר שחשפה כי קיבלה הצעה מאהוד ברק להצטרף למפלגתו.

בתגובה לדברים כתב איציק שמולי בעמוד הטוויטר שלו: “סתיו, אנחנו יכולים יחד להציל את המפלגה. בעבר היו מועמדים שהפסידו ועזבו. זו לא הדרך. מפלגת העבודה יותר גדולה ממועמד כזה או אחר. תצטרפי אליי ונבנה את המפלגה”.

שפיר השיבה לו: “זה נחמד שאתה ממלכתי בטוויטר אבל מאחורי הקלעים מעביר מסרים מאיימים כמו אלה שהשמעת ליוסי ורטר ("אם סתיו לא תפרוש בטוב, זה ייעשה ברע"). אל תדאג אני לא הולכת לשום מקום. ביום שלישי אנהיג את המפלגה שלנו למקום טוב יותר, ואשמח שתהיה חלק – אך כשותף אמיתי. בלי הפוליטיקה הישנה”.