חדשות טלוויזיה

לא מתנצל • דב גיל הר חוזר לשדר: "יש חופש ביטוי"

המגיש דב גיל הר חזר מהשעייה בת יומיים לאחר שהתבדח על ראש הממשלה. בטרם השידור אמר: "יש לנו וויכוח קשה על האיך כמו שקרה ביומיים האחרונים, אבל אין וויכוח על האם, בתאגיד השידור יהיה חופש ביטוי לכולם, גם לי"

גיל הר
גיל הר | צילום: גיל הר קרדיט: כאן 11)

המגיש דב גיל הר חזר מהשעייה בת יומיים לאחר שהתבדח עם הפרשן מוטי גילת בתכניתו על ראש הממשלה שהתבקש לשלם מכיסו את הוצאות משפט.

דב גיל הר
דב גיל הר| צילום: (קרדיט: כאן 11)

"בתאגיד השידור יש חופש ביטוי לכולם. גם לי",

אחרי הפוגה קצרה, מילה על ארנקים וחופש ביטוי בשידור הציבורי. מאז קום התאגיד אנחנו כולנו עושים הרבה כדי להרחיב את חופש הביטוי, להעמיק ולגוון ולהביא עוד ועוד מידע ונקודות מבט על המציאות הישראלית.

יש לנו וויכוח על האיך כמו שקרה ביומיים האחרונים, וויכוח קשה. אבל אין פה וויכוח על האם, בתאגיד השידור הישראלי יש ויהיה חופש ביטוי לכולם, גם לי כולנו חתומים על כך, וכך זה גם יימשך בלי מורא ובלי משוא פנים", חתם גלהר את דבריו.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

7
7
פלוני
27.06.19

חופש ביטוי תעשה בבית שלך לא על חשבון הציבור ש שלא רוצים לראותך למה אתה חושב שמותר לך בערוץ ציבורי להראות את כל הלהג השנאה והקנאה בנתניהו יונקים מכספי המדינה ויורקים עליה מגעילים!!